Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 - zadne tycky zbiehavosti - nejaka magia?

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som sa vrhol konecne na vymenu zadnych tyciek. Stabilizacne sli v pohode (a ked dola matica je uzasne schovana :bojim ), potom som sa pustil do vodorovnych, ale nepodarilo sa mi absolutne von tu skrutku. Skusal som uplne vsetko, prisla na rad aj zbijacka, ale proste sa nepohla ani o milimeter. Pritom sa s nou da uplne volne otacat, maticu aj podlozku z jednej strany mam dole, ale proste nic :roll

Je na to nejaky specialny figel? (lebo v pondelok idem kupit druhe skrutky a flexa to isti :D )

Odesláno

fígl je jeden--uřež flexou hlavu šroubu a na druhé straně konec šroubu,co přečnívá (opatrně--neřezat do nápravnice)!!!

pak roztáhneš velkým šroubovákem oka na nápravnici a je venku--samozřejmě koupíš nový šroub

šroub zarezne v trubce silentbloku té tyčky...

Odesláno

No, takze ako som si myslel, proste to rozmasakrovat, OK, v pondelok to kupim a ide sa na to... mal som pri tom solidne nervy, vsetko sa mi to krasne volne hybe, fakt ze v pohode, ale von sa to nepohne :grr

A 10€ za stranu nie je moc, to je pohoda :)

Odesláno

No hej, ale az tak? Ja som na to normalne zobral zbijacku, otrasy jak hovado a ani sa to nepohlo :bojim ... kazdopadne flexa je vzdy spolahlivy pomocnik :D ( ak je teda pristup) :) ... inak presne taketo MOOG mam :papa

Odesláno

To zní logicky si ji nechat nastavit,ale mě šlo o to,jestli si to nějak nastavíš řekněme baj oko a potom s tím někam hrkneš na nastavení.Jestli než tam dojedeš nebudou gumy trošku ojeté,nepojede to šejdrem a tak.

Odesláno
To zní logicky si ji nechat nastavit,ale mě šlo o to,jestli si to nějak nastavíš řekněme baj oko a potom s tím někam hrkneš na nastavení.Jestli než tam dojedeš nebudou gumy trošku ojeté,nepojede to šejdrem a tak.

po výměně tyček dej excentr do středu a jeď co nejdříve na geometrii--nejlépe tam, kde ty pežoty dělají...,nemá smysl s geometrií otálet

Odesláno

cau, mam tu ty srouby s podlazkama i maticema... lehce orezly, ale nic hroznyho...

koupil jsem si pro jistotu novy a jak na potvoru stary sly ven v pohode, takze mi tu akorat lezi....

za 200,- s postovnym se jich klidne rad zbavim :D... (pres SZ klidne poslu foto nebo se nejak domluvime :D)

Odesláno

Dano406: no ja som sa s tym hral, on ten pohyb kolesa nie je nejako moc velky, kazdopadne to proste hodim od oka a tych par km na geometriu nijako neublizi kolesam ani autu ;)

Tak, cena v peugeote, 6,4€, pohodicka :)

[upravil dne 7/11/11 11:34 od Qcko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...