Qcko Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Dnes som sa vrhol konecne na vymenu zadnych tyciek. Stabilizacne sli v pohode (a ked dola matica je uzasne schovana ), potom som sa pustil do vodorovnych, ale nepodarilo sa mi absolutne von tu skrutku. Skusal som uplne vsetko, prisla na rad aj zbijacka, ale proste sa nepohla ani o milimeter. Pritom sa s nou da uplne volne otacat, maticu aj podlozku z jednej strany mam dole, ale proste nic Je na to nejaky specialny figel? (lebo v pondelok idem kupit druhe skrutky a flexa to isti ) Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 na druhe strane to mas z kol již vyndane? Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 fígl je jeden--uřež flexou hlavu šroubu a na druhé straně konec šroubu,co přečnívá (opatrně--neřezat do nápravnice)!!! pak roztáhneš velkým šroubovákem oka na nápravnici a je venku--samozřejmě koupíš nový šroub šroub zarezne v trubce silentbloku té tyčky... Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 totok budeš potřebovat, jen se připrav--pežot chce za to hromadu peněz Citovat
Qcko Odesláno 5. listopad 2011 Autor Odesláno 5. listopad 2011 No, takze ako som si myslel, proste to rozmasakrovat, OK, v pondelok to kupim a ide sa na to... mal som pri tom solidne nervy, vsetko sa mi to krasne volne hybe, fakt ze v pohode, ale von sa to nepohne A 10€ za stranu nie je moc, to je pohoda Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 no já vím, za šroub s podložkou je to dost Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 v té trubce to někdy zarezne na byka Citovat
Qcko Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 No hej, ale az tak? Ja som na to normalne zobral zbijacku, otrasy jak hovado a ani sa to nepohlo ... kazdopadne flexa je vzdy spolahlivy pomocnik ( ak je teda pristup) ... inak presne taketo MOOG mam Citovat
Dano406 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Taky se na ně chystám.Jak budeš řešit geometrii? Citovat
Qcko Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 No dam si ju nastavit ... ako inak by som ju mal riesit Citovat
Dave_k Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Zkus to den předem pořádně prostříknout třebas brzdovkou. Už jsem takhle povolil spoustu věcí. Citovat
Qcko Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 Hej, aj ja, ale zas tieto skrutky musia ist aj naspat a musia sluzit, tak ich dam radsej nove Citovat
Dano406 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 To zní logicky si ji nechat nastavit,ale mě šlo o to,jestli si to nějak nastavíš řekněme baj oko a potom s tím někam hrkneš na nastavení.Jestli než tam dojedeš nebudou gumy trošku ojeté,nepojede to šejdrem a tak. Citovat
comm Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 poradi mi nekto kde to sehnat ten sroub,podlozku a maticku? teda okrem peugeot bo tam se tak lahko nedostanu. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 To zní logicky si ji nechat nastavit,ale mě šlo o to,jestli si to nějak nastavíš řekněme baj oko a potom s tím někam hrkneš na nastavení.Jestli než tam dojedeš nebudou gumy trošku ojeté,nepojede to šejdrem a tak. po výměně tyček dej excentr do středu a jeď co nejdříve na geometrii--nejlépe tam, kde ty pežoty dělají...,nemá smysl s geometrií otálet Citovat
h4wk3y Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 cau, mam tu ty srouby s podlazkama i maticema... lehce orezly, ale nic hroznyho... koupil jsem si pro jistotu novy a jak na potvoru stary sly ven v pohode, takze mi tu akorat lezi.... za 200,- s postovnym se jich klidne rad zbavim ... (pres SZ klidne poslu foto nebo se nejak domluvime ) Citovat
Qcko Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 Dano406: no ja som sa s tym hral, on ten pohyb kolesa nie je nejako moc velky, kazdopadne to proste hodim od oka a tych par km na geometriu nijako neublizi kolesam ani autu Tak, cena v peugeote, 6,4€, pohodicka [upravil dne 7/11/11 11:34 od Qcko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.