MilanF1 Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Pojistky jsou snad první, co se kontroluje, podívej se. Ale příčina může být na více místech, třeba odešel samotný klakson ... Citovat
Sagic Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Mně odešel samotný klakson, koupil jsem za 80Kč nějaký univerzál na škodovky ucvakl konektor a dráty naletoval na klakson. Vem si měřák, odpoj ten konektor a někdo ať ti zmáčkne klakson. Pokud naměříš napětí tak je v háji klakson, pokud nic nenaměříš tak pojistka anebo někde přerušený drátek cestou. Citovat
pavlos1112 Odesláno 8. listopad 2011 Autor Odesláno 8. listopad 2011 díky za rady,udělám to tak:papa Citovat
P607Olda Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Žárovková zkoušečka = žárovka 12 V 21 W s připojenými kablíky. Teď musíš zjistit, co tomu je. Jestli se aspoň na jednom vývodu objevuje (po stisknutí tlačítka houkačky) +12 V. Měř proti skutečné kostře, nikoli proti druhému vývodu. Atd. - normální elektrikářský postup. Citovat
pavlos1112 Odesláno 12. listopad 2011 Autor Odesláno 12. listopad 2011 zatím ne,ještě jsem neměl čas se na to kouknout,dám pak vědět,dík za zájem:papa Citovat
oni Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 jednoduse, musi cvakat relatko na houkacku u pojistek kdyz zmackens tlacitko, pokud cvaka,tak proud tam jde. vetsinou natece voda a vlhkost do houkacky a ta prestane houkat. Citovat
spike-cz Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Když jsem ženě ten klaxon nedávno měnil, nastavil jsem ho tak, aby se v něm voda nedržela,aby vytékala. Snad vydrží dýl. Citovat
Qcko Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Pokial tam nemas ani ten spodny kryt, tak je jasne ze dostava klakson dost zabrat od vody, normalne ze odide, stoji par korun a vymena je na 15 minut Citovat
Viťo807 Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Aj ja mám problém s húkačkou. na konektor mi neide ani prud a po stlacení nepocujem rele odkial zistim ktore rele je na tu hukačku??? už som sa stym natrapil pozrel som poistky a aj tak nič poradte mi prosím:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.