Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pojistky jsou snad první, co se kontroluje, podívej se. Ale příčina může být na více místech, třeba odešel samotný klakson ...

Odesláno

Mně odešel samotný klakson, koupil jsem za 80Kč nějaký univerzál na škodovky ucvakl konektor a dráty naletoval na klakson.

Vem si měřák, odpoj ten konektor a někdo ať ti zmáčkne klakson. Pokud naměříš napětí tak je v háji klakson, pokud nic nenaměříš tak pojistka anebo někde přerušený drátek cestou.

Odesláno

Žárovková zkoušečka = žárovka 12 V 21 W s připojenými kablíky.

Teď musíš zjistit, co tomu je. Jestli se aspoň na jednom vývodu objevuje (po stisknutí tlačítka houkačky) +12 V. Měř proti skutečné kostře, nikoli proti druhému vývodu.

Atd. - normální elektrikářský postup.

Odesláno

jednoduse, musi cvakat relatko na houkacku u pojistek kdyz zmackens tlacitko, pokud cvaka,tak proud tam jde. vetsinou natece voda a vlhkost do houkacky a ta prestane houkat.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Pokial tam nemas ani ten spodny kryt, tak je jasne ze dostava klakson dost zabrat od vody, normalne ze odide, stoji par korun a vymena je na 15 minut :papa

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Aj ja mám problém s húkačkou. na konektor mi neide ani prud a po stlacení nepocujem rele odkial zistim ktore rele je na tu hukačku??? už som sa stym natrapil pozrel som poistky a aj tak nič poradte mi prosím:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...