marcox Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Dobrý den všem peugeoťákum. Měl bych takovou prosbu potřeboval bych historii svolávacích akcí na 207 SW 1.4.16V VIN: VF3WE8FSC34002393 mám teď problém, a v citroenu mi v oficiálním servisu řekli, že na tento motor byla nějaká svolávačka ohledně rozvodů a pod... (přesně mi to pasuje na moje auto) Děkuji předem všem....(i za snahu) Citovat
straki007 Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Neni tam nic. Mozna Citron ma s timhle motorem problem.Proto mysleli ze to mas taky. Co mas za problem? [upravil dne 5/11/11 10:40 od straki007] Citovat
marcox Odesláno 5. listopad 2011 Autor Odesláno 5. listopad 2011 Antipolution faulty, ztráta výkonu, sem tam se rozsvítí kontrolka diagnostiky motoru a pak zhasne... v citrenu mi říkaly že tímto trpěla nějaká série motorů a že k tomu došlo v momentě kdy se jakoby uvolňvalo kolo na vačkové hřídeli - pro štelování vaček ventilů.. a na vozech dělali komplet rozvody, olejový napínák, výměna kol na vačce a pod.. komplet prý cca 20t Citovat
straki007 Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Hm. A Pkod zavady nebo alespon popis zavady????? Ano napinak je mozne ze odejde. Ale je tam vic duvodu pro rozsviceni MIL a nemusi to delat napinak. Citovat
marcox Odesláno 5. listopad 2011 Autor Odesláno 5. listopad 2011 je tam chyba P0014, + nestabilní a nepravidelný volnoběh... nejdřív jsem si myslel že je to závislé na teplotě někde kolem 12-13°, pak ale to udělalo také při 6°. čidlo teploty vody jsem měřil - odpovídá to tabulce. volnoběh se prohoupne jako by měl motor chcípnout a pak vylítne na 1100 kde se drží tak 1min ale je to fakt velmi nepravidelné... Citovat
straki007 Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 A popis zavady vypada takhle: Závada fázového posunu vačkového hřídele výfukových ventilů : Koherence ???? Pokud ano tak nejdriv zkusit novou verzi ecu a uvidi se. Kdyz nepomuze tak kontrola ovladacich ventilu pro casovani vacek(nesmi bt opticky videt necistoty) Citovat
marcox Odesláno 5. listopad 2011 Autor Odesláno 5. listopad 2011 Mám strach že to nebude tak jednoduché.. :-( už jsem zkusil svíčky (mám tam beru) platinumiridiové so se týče sw - nemám představu co to obnáší.. tj kolik to stojí, popř. jak dlouho přehrátí trvá (i s nastavením...) - předpokládám že tuto akci jedivě přímo v peugeotu... co se týče kontroly jestli tam nejsou nečistoty - kam se přesně mrknout? je to relativně nový motor - najeto cca 40t Citovat
straki007 Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Pokud do toho moc nevidis tak s tim skoc do origo peugeotu. Ted ve ctvrtek jsem delal ten smy motor a prehrani pomohlo. Zatim to jezdi. Uvdim co bude dal. U tebe by to chtelo zkusit nejdriv tohle. Pak resit jine veci. Citovat
marcox Odesláno 5. listopad 2011 Autor Odesláno 5. listopad 2011 pockej a ty se živíš přehráváním sw v ECU? za kolik a od kud jsi? nejsem teda odborník na motory, ale takové ty blbosti jako svíčke, destičky, kotouče, výfuk... to není probléma ale rozborka motoru - to už není žádná sranda... Citovat
DanculD Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Straki je tu najvacssi king, co sa tyka Peugeotov. Ved aj v popise ma cim sa zivi. A ma tam aj bydlisko aj telefon. Citovat
marcox Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 Už vím, - chomutov. Ale je to kousek z ruky.... Má tu někdo představu nakolik výjde přehrátí SW? Citovat
bubakkaja Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Jednodussi by bylo napsat misto tech 3 x kde bydlis. Citovat
Marcel00 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 napis mu SZ, e-mail, SMS, alebo zavolaj, on jazdi aj po CR, mozno pri najblizsom planovani cesty pride za tebou. mimochodom su ludia, ktory idu k nemu aj zo Slovenska cez celu CR... myslim ze to ako dokaz na uznanie jeho kvalit staci daj si vyhladat prispevky o jeho pracach tu na fore. viac k tomu neni co dodat Drzim palce. Citovat
HonzaZ Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Jak píše Marcel, napiš SZ nebo SMS. Opravdu to stojí za to. Minulý týden mi přehrával soft do ŘJ a auto je jak vyměněné. I kdyby jsi měl jet k němu, tak se ti to vyplatí. Prostě opravdový odborník:papa Citovat
marcox Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 pánové díky za reference... a kolik stojí tedy přehrátí sw? druhá věc je že ano dalo by se to poslat poštou - ale autí potřebuji denně, za další někdy pošta nebo přepravci teda ty balíky nešetří...(viděl jsem jak dopadla sekačka dkyž jsemji posílal do zlína) bral bych variantu \"po cestě\" že by mi to udělal - to by nemusel být problém. Výlet do Chomutova, to je fakt kus cesty (422km a 4 hod cesty tam a 4 zpět...) Citovat
HonzaZ Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Nejlepší bude, když strakiho oslovíš a vše, na co se tady ptáš, se dozvíš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.