penca Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Rád bych znal Váš názor na tyto smlouvy na prodloužení záruky,jestli to má cenu nebo ne. Citovat
Modzillo Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 za seba hovorím: BOMBA PRODUKT!!! Garančné opravy na mojom aute už presiahli 10 000 EUR, ak to porovnám so \"smiešnym\" poplatkom 700 EUR za Optiway, víťazom sa stáva......................Modzillo!!! Citovat
palokalo Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 ja som si priplatil za predlzenie zaruky. Neni to vysoka suma a verim ze sa mi to splati naspat. Citovat
matii Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Určitě, já dostal rok zdarma v balíčku k novému autu. Citovat
balkanista Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 Dobrý, Modzilo toto ma celkom vystrašilo. Čo preboha sa ti za 10000 Euro pokazilo že to opravili v garancii? A aby som bol trochu jedovatý, opravili by to aj normálnemu smrteľníkovi alebo len \"insiderovi\"? Aby sme zostali pri tom Optiway chápem to správne že vždy pred uplynutím garancie (časovej aj kilometrovej) si môžeš \"prikúpiť\" jej predlženie na nasledujúci stupeň? Inak krátka garancia je jeden z faktorov ktorý hovorí proti kúpe Peugeotu (Kia, Opel,Hyundai, dokonca už aj Ford atp sú na tom lepšie). Ak som sa rozdodol pre kúpu Peugeotu je to preto lebo Partner ktorý mám teraz bol na najazdené kilometre najspoľahlivejší zo 4 vozidiel ktoré momentálne mám (aj ked je pravda že každé má iné určenie). V podstate dobré skúsenosti ma vedú k tomu že si kúpim 308 sw. Citovat
Modzillo Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 No, práve dnes mi bola schválená výmena motora, v minulosti 3x preskočené rozvody, výmena zadného skla atď. Je to daň za prvú 308SW v SR... Ku každej jednej reklamácii sa vyjadruje importér, s ktorým ja nemám absolútne nič spoločné, čiže akékoľvek prižmúrenie oka nad preplatením garančných opráv vylučujem. Na druhej strane som taký istý zákazník ako hocikto iný a importér si nemôže dovoliť neuznávať \"okaté\" závady = nespokojný zákazník svoje zlé skúsenosti zvestuje priemerne 20 ďalším ľuďom!!! Čo sa týka kratšej záruky oproti konkurencii, je to na dlhšiu debatu. Položím takú rečnícku otázku a názor nech si spraví každý sám: Načo je firme 7-ročná záruka, ktorú dostane k novému vozidlu značky KIA, keď každý rok sa s vozidlom najazdí cca 50 000 km a záruka platí do maximálneho nájazdu 150 000 km?! A to nehovorím o povinných ročných servisných prehliadkach, ktoré sú v priemere o tretinu drahšie ako v PEUGEOTe. Citovat
balkanista Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 No ja s jedným vozidlom 60 kilo ročne určite nespravím, len tak 25-30. Ovšem na toto si si odpovedal sám - ignorujme časové hľadisko - Kia má záruku do 150k Peugeot do 60k a teraz v akcii do 80k. Porovnanie je jednoduché.. Silné stránky pažouta sú inde, nie v dlžke garancie. Mal som už v živote viacero francúzov, najlepšia bola asi tá stará simca . Ale peugeot sa mi kazil oveľa menej ako citroen a renault aj ked neťahajme si medové motúziky popod fúzy - tiež mal svoje muchy. Ale natvrdo som zostal stáť v priemere len raz na 220 000 km - a to zase také zlé nie je. Akurát tá elektrika... Dúfam že budem mať šťastie na konkrétny kus. To je to najhlavnejšie... Citovat
Modzillo Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 Hovorím, je to na dlhšiu debatu... Ja tvrdím, že z marketingového hľadiska je samozrejme lepšia čo najdlhšia garancia. Z ekonomického hľadiska zase tvrdím, že je lepšie nechať zákazníka, aby si vybral sám - či chce 7-ročnú záruku (ktorú každý rok de facto zaplatí prostredníctvom servisných prehliadok) alebo 2-ročnú záruku, ktorú si môže za príslušný poplatok rozšíriť presne podľa svojho štýlu jazdy... Garantujem, že ak zrátame 7x servisnú prehliadku v KIA (z toho 7 rokov záruky je iba pre motor a prevodovku), tak to bude stáť viac ako 3x (každé dva roky) servis + predĺžená záruka na 5 rokov a 140 000 km v PEUGEOTe. Držím palce, aby sa nové auto nekazilo!!! [upravil dne 4/11/11 15:53 od Modzillo] Citovat
Guest mischko11 Odesláno 5. listopad 2011 Odesláno 5. listopad 2011 Hovorím, je to na dlhšiu debatu... Ja tvrdím, že z marketingového hľadiska je samozrejme lepšia čo najdlhšia garancia. Z ekonomického hľadiska zase tvrdím, že je lepšie nechať zákazníka, aby si vybral sám - či chce 7-ročnú záruku (ktorú každý rok de facto zaplatí prostredníctvom servisných prehliadok) alebo 2-ročnú záruku, ktorú si môže za príslušný poplatok rozšíriť presne podľa svojho štýlu jazdy... Garantujem, že ak zrátame 7x servisnú prehliadku v KIA (z toho 7 rokov záruky je iba pre motor a prevodovku), tak to bude stáť viac ako 3x (každé dva roky) servis + predĺžená záruka na 5 rokov a 140 000 km v PEUGEOTe. Držím palce, aby sa nové auto nekazilo!!! [upravil dne 4/11/11 15:53 od Modzillo] zamestnanec \"leva\" + optiway = vrazedna kombinacia Citovat
penca Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 Hovorím, je to na dlhšiu debatu... Ja tvrdím, že z marketingového hľadiska je samozrejme lepšia čo najdlhšia garancia. Z ekonomického hľadiska zase tvrdím, že je lepšie nechať zákazníka, aby si vybral sám - či chce 7-ročnú záruku (ktorú každý rok de facto zaplatí prostredníctvom servisných prehliadok) alebo 2-ročnú záruku, ktorú si môže za príslušný poplatok rozšíriť presne podľa svojho štýlu jazdy... Garantujem, že ak zrátame 7x servisnú prehliadku v KIA (z toho 7 rokov záruky je iba pre motor a prevodovku), tak to bude stáť viac ako 3x (každé dva roky) servis + predĺžená záruka na 5 rokov a 140 000 km v PEUGEOTe. Držím palce, aby sa nové auto nekazilo!!! [upravil dne 4/11/11 15:53 od Modzillo] zamestnanec \"leva\" + optiway = vrazedna kombinacia Tak se trošku rozepiš,ať vím co mě čeká když s tu záruku koupím.Díky za odpověď. Citovat
Modzillo Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 mischko11, naozaj nemám prsty v nadštandardnom posudzovaní závady motora... Osobne považujem možnosť dokúpenia záruky za fajn nápad, v mojom prípade sa mi už niekoľkonásobne táto investícia vrátila. Autá (resp. všeobecne stroje) už budú len a len technicky zložitejšie a v dnešnom tvrdom kapitalizme prakticky neexistuje časový a finančný priestor na vývoj, takže vývoj vlastne robia samotní zákazníci samotnou kúpou a používaním výrobkov. Veľmi zjednodušene povedané - kvalita výrobkov klesá a náročnosť zákazníkov stúpa... Tak prečo byť masochistom a týrať seba samého používaním auta bez záruky, ak je možné ju mať?! Tie poplatky vôbec nie sú veľké, ak si človek spočíta, za aké hovadiny dokáže minúť svoje prachy... Citovat
balkanista Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Sorávne ale chápem to že pred uplynutím môžem kúpiť vždy \"nasledujúci stupeň\"? Tak nemusím hned tú najdrahšiu, ale postupovať len až je to nutné? Citovat
Guest mischko11 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 mischko11, naozaj nemám prsty v nadštandardnom posudzovaní závady motora... Osobne považujem možnosť dokúpenia záruky za fajn nápad, v mojom prípade sa mi už niekoľkonásobne táto investícia vrátila. Autá (resp. všeobecne stroje) už budú len a len technicky zložitejšie a v dnešnom tvrdom kapitalizme prakticky neexistuje časový a finančný priestor na vývoj, takže vývoj vlastne robia samotní zákazníci samotnou kúpou a používaním výrobkov. Veľmi zjednodušene povedané - kvalita výrobkov klesá a náročnosť zákazníkov stúpa... Tak prečo byť masochistom a týrať seba samého používaním auta bez záruky, ak je možné ju mať?! Tie poplatky vôbec nie sú veľké, ak si človek spočíta, za aké hovadiny dokáže minúť svoje prachy... ja nenarazam na tvoj motor to mi je jedno ak by si tomu aj dako mohol tak tvoja sikovnost narazam skor na to ze ked si u \"leva\" tak vacsinou si mozes dohlidnut aj na pracu a atd a urcite viacej ti povedia kolegovia o zavade ako beznemu zakaznikovi nie ? Citovat
Modzillo Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 ... vždy si vyberieš dva hraničné body, ktoré si zaplatíš: A) časové hľadisko B) maximálny počet km, pre ktoré bude záruka platiť Ak sa budeš blížiť k A) alebo B), môžeš sa rozhodnúť o predĺženie času alebo km a zaplatíš len rozdiel medzi tým, čo máš zaplatiť a tým, čo si už zaplatil. Pozor, v SR sa pri druhom predlžovaní ešte platí administratívny poplatok 20 EUR!!! Prvé predĺženie je zadarmo... Citovat
Modzillo Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 mischko11, povedať povedia, ale čo z toho, keď im prd rozumiem?! Ja nie som mechanik, mám ekonomické vzdelanie a popravde - neviem, či by som dokázal bez pomoci olej vymeniť... Citovat
Guest mischko11 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 ... vždy si vyberieš dva hraničné body, ktoré si zaplatíš: A) časové hľadisko B) maximálny počet km, pre ktoré bude záruka platiť Ak sa budeš blížiť k A) alebo B), môžeš sa rozhodnúť o predĺženie času alebo km a zaplatíš len rozdiel medzi tým, čo máš zaplatiť a tým, čo si už zaplatil. Pozor, v SR sa pri druhom predlžovaní ešte platí administratívny poplatok 20 EUR!!! Prvé predĺženie je zadarmo... ake druhe predlzenie myslis nieco este po optiway ? Citovat
Guest mischko11 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 mischko11, povedať povedia, ale čo z toho, keď im prd rozumiem?! Ja nie som mechanik, mám ekonomické vzdelanie a popravde - neviem, či by som dokázal bez pomoci olej vymeniť... ale uz ked ti povedia cele zle tak asi chapes co tym myslia Citovat
Modzillo Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 celé zle = nech je to kdekoľvek a ohľadom čohokoľvek, nikdy to neveští nič dobrého pri kúpe auta dostaneš 2-ročnú záruku, ktorú si počas používania predĺžiš na (celkovo) 3 roky a 80 000 km. Keď budeš mať auto 2 roky a 364 dní alebo na tachometri 79 999 km, môžeš prísť do showroomu PEUGEOT a predĺžiš si optiway o ďalšie obdobie a o ďalšie kilometre. No, a v tom momente už ide o druhé predlžovanie zmluvy Optiway a importér si účtuje poplatok 20 EUR... Maximálna doba záruky je 5 rokov a 140 000 km odo dňa začiatku používania!!! [upravil dne 6/11/11 19:23 od Modzillo] Citovat
Guest mischko11 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 celé zle = nech je to kdekoľvek a ohľadom čohokoľvek, nikdy to neveští nič dobrého pri kúpe auta dostaneš 2-ročnú záruku, ktorú si počas používania predĺžiš na (celkovo) 3 roky a 80 000 km. Keď budeš mať auto 2 roky a 364 dní alebo na tachometri 79 999 km, môžeš prísť do showroomu PEUGEOT a predĺžiš si optiway o ďalšie obdobie a o ďalšie kilometre. No, a v tom momente už ide o druhé predlžovanie zmluvy Optiway a importér si účtuje poplatok 20 EUR... Maximálna doba záruky je 5 rokov a 140 000 km odo dňa začiatku používania!!! [upravil dne 6/11/11 19:23 od Modzillo] uz je to jasne a ani to nebolelo Citovat
bigicek Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Já mám taky optiway a už byla asi 3x využita :-) Takže bych si ji koupil určitě znova. Zase to není taková pálka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.