Ravel Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 S obrovskou radostí vám oznamujeme, že v brzké době nás bude o jednoho víc. A je to kluk! Jmenuje se Vašík a zatím je v kojeňáku a čeká se na vyřízení dokumentů. A potom hurá domů :-D Jsou mu tři měsíce (3,5kg a 53cm) a my na něj čekali necelé tři roky. A znamení je Lev takže další Pažouťák zaručenej Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Taky gratuluju,ať pěkně roste,je zdravej a uč ho lásce k Peugeotům:papa:D P.S my čekáme taky začátkem ledna kluka;) Citovat
Haryk Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Ať žije VAŠEK a velká gratulace:papa:papa:):) Citovat
gedu Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Gratulujem a želám veľa zdravia.:papa:papa:papa Citovat
ZoSo Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 také se přidávám s gratulací a stylově s přáním mnoha najetých kilometrů bez výmolů... Citovat
Gargamell Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Chtěl jsem napsat ať slouží, ale to se asi nehodí Moc hezký, blahopřeji ať jste zdraví. [upravil dne 2/11/11 20:17 od Gargamell] Citovat
godzila.01 Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Gratulace.... Lvi jsou nej.... Citovat
vendelinek Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 gratulace, hodně štěstí a zdraví:potlesk a v duši Citovat
Ravel Odesláno 9. listopad 2011 Autor Odesláno 9. listopad 2011 tak hotové, vyřízené! zitra do Klatov na socialku pro papiry a v patek do kojenaku pro Vendu a hura domu :-D Citovat
Ravel Odesláno 12. listopad 2011 Autor Odesláno 12. listopad 2011 tak Venda je ještě v kojeňáku nějaký nepřizpůsobiví co se nemejou tam šli za nějakým malým morgošem, tam zavlekli nějakou infekci. Půlka dětí má horečky, bleje a sere. Jak já jsem nasranej! Hlavně že nám, když tam jdeme, tak nasazujou empíry a desinfikujou nám ruce. Ale ty černý zmrdy by museli napřed v tý desinfekci vykoupat!! Venda je naštěstí v pohodě, je na odděleném pokoji, ale čekají, jestli se to u něj taky rozjede. Když ne, tak snad v pondělí. Citovat
Benžík Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Gratuluju a držim palce at to nechytne. Citovat
Ravel Odesláno 26. listopad 2011 Autor Odesláno 26. listopad 2011 Tak jsem se konečně po dvou týdnech dostal k počítači a tady je ten náš kousek. První týden pořád plakal, ale už si zvyknul a je samej smích. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.