Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak ja Mám ako dosť zlú =( nakoľko som si objednal diagnostiku. od nich. aj s tým káblom na staršie vozidla . a zaplatil som za dobierku aj s cenou s tým káblom. ale prišlo mi to bez. =( snažil som sa to aj riešiť. písal som mail. a bolo mi odpísané že doposielajú ešte ten kábel ale do dnešného dňa nič také neprišlo. a keď som im písal ako je na tom to riešenie tak odpovedi som sa nedočkal. ale diagnostika mi ide super neni problém v ničom. čo sa tohto týka. takže asi toľko:papa

Odesláno

radsi bych pres nekoho objednal z Ciny....

Sice to vyjde skoro na stejny penize, ale jednani a ochota tech Cinanu vetsinou nezna mezi....

A podporovat tady nejaky !vycuranky!, to je proti memu presvedceni...

kdyztak budes chtit, tak mi napis SZ a poslu odkaz, kde jsem z Ciny kupoval ja a vse probehlo v nejvetsim poradku...

Odesláno

ja kupoval taky v cine :) 2,6 tis vc starého konektoru :) doprava zdarma, clo a DPH zadne :) a maximální spokojenost :) za týden to bylo doma :roker

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak ja len doplňam, že včera sa mi podaril doriešiť ten kábel na staršie vozidlá. zaslal mi ho nakoniec. tak teraz po dlhšom čase patrim asi k spokojným zákazníkom :D ale podľa všetkého to vyzerá na zlyhanie pošty.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...