schift Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Zdravim, máte někdo zkušenost s diagnostikou z www.diagnostiky.com? Díky:) Citovat
h4wk3y Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 ne... ale mohl jsi to hodit do topiku o diagnostice... ale to bys musel az na 2. stranku pri standardnim strankovani... [upravil dne 2/11/11 20:24 od h4wk3y] Citovat
tomik1987 Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 No tak ja Mám ako dosť zlú =( nakoľko som si objednal diagnostiku. od nich. aj s tým káblom na staršie vozidla . a zaplatil som za dobierku aj s cenou s tým káblom. ale prišlo mi to bez. =( snažil som sa to aj riešiť. písal som mail. a bolo mi odpísané že doposielajú ešte ten kábel ale do dnešného dňa nič také neprišlo. a keď som im písal ako je na tom to riešenie tak odpovedi som sa nedočkal. ale diagnostika mi ide super neni problém v ničom. čo sa tohto týka. takže asi toľko:papa Citovat
h4wk3y Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 radsi bych pres nekoho objednal z Ciny.... Sice to vyjde skoro na stejny penize, ale jednani a ochota tech Cinanu vetsinou nezna mezi.... A podporovat tady nejaky !vycuranky!, to je proti memu presvedceni... kdyztak budes chtit, tak mi napis SZ a poslu odkaz, kde jsem z Ciny kupoval ja a vse probehlo v nejvetsim poradku... Citovat
ChouLu Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 ja kupoval taky v cine 2,6 tis vc starého konektoru doprava zdarma, clo a DPH zadne a maximální spokojenost za týden to bylo doma Citovat
oddie Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Spíš bych řekl, že je to pokus o reklamu než dotaz - který tu byl zodpovězen už milionkrát. Citovat
straki007 Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Presne tak. A nebo jsou lidi opravdu uz hodne lini hledat... Citovat
schift Odesláno 3. listopad 2011 Autor Odesláno 3. listopad 2011 jojo.... byla to lenost. a hlavne jsem chtel nazor na ten shop.... nerad kupuju zajice v pytli Citovat
oddie Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Já mám jednu tuhle diagnostiku na prodej, viz inzerce. Klidně si ji můžeš převzít osobně a vyzkoušet, když nerad kupuješ zajíce v pytli. Citovat
schift Odesláno 3. listopad 2011 Autor Odesláno 3. listopad 2011 pokud bude k mani jeste 12.11 tak do ni jdu Citovat
tomik1987 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 tak ja len doplňam, že včera sa mi podaril doriešiť ten kábel na staršie vozidlá. zaslal mi ho nakoniec. tak teraz po dlhšom čase patrim asi k spokojným zákazníkom ale podľa všetkého to vyzerá na zlyhanie pošty. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.