VincentCZE Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Jake zkusenosti s nima mate ? -Sokolov - Super jednani -Praha 4 Chodov - zenskou na prodeji nd bych snad prastil. Kdyz sem do 407 chtel davat navigaci, rekla ze budu muset menit celou elektriku v aute. - dneska mi udelala to ze kdyz sem rekl ze chci neco na 405 tak koukala divne co tam jako vubec delam :-O Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 dalsi vec co se tu uz Xkrat resila ... do Federal Cars na Chodove uz me nikdo asi nedostane ... s Domanskym mam ty zkusenosti ze auto starsi deseti let tam nema smysl vozit pokud nechces aby na Tebe koukali jak na blbce a cekal bys na objednane dily jelikoz na stary auta je skladem nemaj .. Citovat
oddie Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Proč by je taky měli mít skladem, když je tam nikdo nekupuje? Citovat
Qcko Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 No u nas samozrejme ze skladom nemaju vsetky diely (to je dost nemozne), ale ked diely im vozia v pondelok a stredu myslim, takze ked clovek objedna diel, najneskor do 2 dni ho ma (ked neratam vikend) Citovat
VincentCZE Odesláno 2. listopad 2011 Autor Odesláno 2. listopad 2011 Mozna se budes divit, ale cekal sem tyden na jeden dil kterej mi vezly z Francie:-))(na 405) Citovat
Pišta Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Federálu na P-4 Jsem řekl ať si mé auto vymažou z PC,že ho tam neuvidí. Větší vydřiduchy jsem v životě nezažil! Nechal jsem dělat rozvody,všechny náplně+Brzd.kap. a chtěli 19052kč a já šel do kolen:bacha Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Proč by je taky měli mít skladem, když je tam nikdo nekupuje? bude nabidka - bude i poptavka .. samozrejme se starsim autem uz se do autorizaku nevyplati jet to vime, navic ja od doby co jsem radnym clenem tady tak kupuju kdyz \"je co\" v Kelly a bud montuju sam nebo se s nekym domluvim, u Domanskyho nebo Federalu jsem na vetsi oprave nebyl minimalne rok Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Stibto , menší dotaz , Domansky je v Praze 3x , můžeš být prosím konkrétní? děkuji. zasady skladoveho hospodařstvi : mit skladem jen obratkove položky tedy nd ktere se prodaji min 3x za 3 měsíce, ten zbytek co je skladem je špatně. samozřejmě se to ukaučovat na 100% nedá ale nemůžeš chtít aby bylo skladem vše. před několika lety jsi objednaval pouze dvakrat tydne a nd ti prisly az za deset dni , dnes pokud do 14hod objednas zbozi mas druhy den rano - proc to tedy mit skladem že . ono je tam jeste jedna varanta ale ote az nekdy u pivka. Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Petře už jsem mnohokrát na podobné téma zmiňoval či uváděl na pravou míru že mluvím vždy a jen o P-D na Praze 9 Kyje jelikož to mám cca 300m od baráku. Koneckonců mám myslím i P-9 vyplněnou jako bydliště tak je to logické .. Citovat
cartmen Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Jak je možné, že ten FC na Chodově má tak \"dobré\" reference. To už nění náhoda ale cosi prohnilého.. V pondělí mě objednali na dia motoru na pátek se slovy abych auto nechal týden stát u nich na dvoře.. a podobných historek mám víc. Například, že na přezutí auta (výměna kompletů) se objednvá a dokonce čeká celý den ) Auto je sice u nich koupené, ale to je asi tak všechno. Už tam vícekrát nepáchnu. Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 No ja pred pulrokem potkal v jedne jidelne na Chodove servisaky z toho Fcars tak mi to nedalo a ptal jsem se kolik by stala JEN prace pri vymene oleje v motoru a vsech filtru .. Prej mam pocitat okolo 3500.. Coz by odpovidalo skoro sesti hodinam prace.. Na vypusteni a naliti oleje a vymenu palivaku vzduchace a olejoveho filtru .. Myslim,ze to hovori samo za sebe. Citovat
Návštěvník Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 ja zacal chodit k federalum po letitych hororovych zkusenostech s neautorizovanymi servisy, nicmene tady je to to same. zas plati zasada jednu vec opravi dve poserou. porad nake zdrzeni s dodanim dilu, chyba na strane nekoho jineho. pres svatky me nevzali, abych nerusil vanocni atmosferu. ted jsem sel na dodelavku nakych veci, pac z trech chyb jeste porad dve blbli. tak to zpravili a za odmenu mi pripocetli prachy za diagnostiku. jako kdybych mel platit za to, ze oni si tam neco ctou?? ja taky za cteni knih nebo facebooku nedostavam prachy. a jeste reci, jak je diagnostika nedokonala a hlasky neprelozene, oni za to nemuzu, ze nenasli poprve ze nesviti svetylko.. tak clovek hezky zaplati pri prvni \"oprave\", a pak druhou opravu. takovou praci bych chtel, nemit odpovednost, flakat praci a jeste dobre vydelavat. o tom je autoservis v CR. Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 s posledni vetou sice nemohu tak uplne souhlasit ale jinak je to podle me zkusenosti bohuzel presne jak pises ... a propos - asi uz si nikdy nebudu prebirat auto ze servisu bez toho abych se okamzite presvedcil o tom zda to co melo byt udelano je opravdu hotovo a nechal si pripadne ukazat stare (vymenene) dily; to plati v Praze dle mych zkusenosti o vsech - Domansky, Federals, SPEI ... atd. Bohuzel. Citovat
Bendy_- Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Tak já přihodím pár zkušeností s Peugeot-V-Group s.r.o. - Litoměřice. 1, zjistil jsem, že mi chybí tažné oko tak, že si ho koupím. Na pána od náhradních dílů jsem čekal cca. 15 min. oko nebylo skladem tak mi bylo objednáno a cena 500 kč, ale musel jsem zaplatit zálohu 250 kč, což mi přišlo divné, ale dobře. Po 7 dnech mi volali, že je tam, tak jsem si pro něj šel, ale zapomněl jsem papír o zaplacení zálohy doma, tak jsem musel zaplatit 500, jít pro papír a zase jim ho donést abych dostal 250 zpět. 2, akční zimní prohlídka - domluvili jsme se telefonicky v kolik, sepsali se mnou příjmací protokol, pak mi zavolali, že se pro auto můžu stavit, dali mi protokol z prohlídky ... prostě vše v pořádku. 3, akční zimní prohlídka, zase vše v pořádku až na to, že mi bylo zjištěno že mi uniká z motoru olej, takže jsem místo původních myslim 120 kč musel platit 800 za práci + olej -> tady jsem čekal, že zavolají (u autorizovaného servisku škoda, když se částka změní o víc jak 500 korun, tak zavolají) 4, pokažde když tam jdu pro nějakou maličkost: krytka na šroub, příchytky na lišty na dveře nebo cokoli jeného a nemají to skladem, tak dřív jak za týden to není. Díly se dají objednat jen po - pá do 17:00 ikdyž mají do 18:00 a i soboty - ostatní zaměstnaci řeknou, že neumí objednávat, že to umí jen jeden pán. Citovat
jirka307 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Tak já přihodím pár zkušeností s Peugeot-V-Group s.r.o. - Litoměřice. 1, zjistil jsem, že mi chybí tažné oko tak, že si ho koupím. Na pána od náhradních dílů jsem čekal cca. 15 min. oko nebylo skladem tak mi bylo objednáno a cena 500 kč, ale musel jsem zaplatit zálohu 250 kč, což mi přišlo divné, ale dobře. Po 7 dnech mi volali, že je tam, tak jsem si pro něj šel, ale zapomněl jsem papír o zaplacení zálohy doma, tak jsem musel zaplatit 500, jít pro papír a zase jim ho donést abych dostal 250 zpět. 2, akční zimní prohlídka - domluvili jsme se telefonicky v kolik, sepsali se mnou příjmací protokol, pak mi zavolali, že se pro auto můžu stavit, dali mi protokol z prohlídky ... prostě vše v pořádku. 3, akční zimní prohlídka, zase vše v pořádku až na to, že mi bylo zjištěno že mi uniká z motoru olej, takže jsem místo původních myslim 120 kč musel platit 800 za práci + olej -> tady jsem čekal, že zavolají (u autorizovaného servisku škoda, když se částka změní o víc jak 500 korun, tak zavolají) 4, pokažde když tam jdu pro nějakou maličkost: krytka na šroub, příchytky na lišty na dveře nebo cokoli jeného a nemají to skladem, tak dřív jak za týden to není. Díly se dají objednat jen po - pá do 17:00 ikdyž mají do 18:00 a i soboty - ostatní zaměstnaci řeknou, že neumí objednávat, že to umí jen jeden pán. o nich nechci ani mluvit:( [upravil dne 5/1/12 22:39 od jirka307] Citovat
ozzy56 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Stibto je to opačně--bude poptávka, bude nabídka...,Pe.Tr má pravdu, je vidět, že nějaké zásady skladového hospodářství neznáš Citovat
jirka307 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 tak jo:D výměna rozvodů 6500 bez vodní pumpy:grr a 9hodin čekání v litoměřicích to byla 50procent sleva protože jsem tam auto koupil a byly nějaké problemy ---ale jinak žatec ok a chomutov:super:super:super [upravil dne 5/1/12 22:51 od jirka307] Citovat
Bendy_- Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 no to jsem rád, že tam byl taky někdo nespokojen ale táta tam je poměrně spokojenej tak nevim, ale on si tam jen kupoval nové auto a pak tam byl asi na 2 dvou prohlídkách edit: vlastně když mu srnka trochu promáčka plech u zadního levého kola, tak se mu nelíbilo jak to opravili [upravil dne 5-1-12 23:53 od Bendy_-] Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Stibto je to opačně--bude poptávka, bude nabídka...,Pe.Tr má pravdu, je vidět, že nějaké zásady skladového hospodářství neznáš A to je reakce na ktery muj prispevek ??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.