Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jake zkusenosti s nima mate ?

-Sokolov - Super jednani

-Praha 4 Chodov - zenskou na prodeji nd bych snad prastil. Kdyz sem do 407 chtel davat navigaci, rekla ze budu muset menit celou elektriku v aute.

- dneska mi udelala to ze kdyz sem rekl ze chci neco na 405 tak koukala divne co tam jako vubec delam :-O

Odesláno

dalsi vec co se tu uz Xkrat resila ... do Federal Cars na Chodove uz me nikdo asi nedostane ... s Domanskym mam ty zkusenosti ze auto starsi deseti let tam nema smysl vozit pokud nechces aby na Tebe koukali jak na blbce a cekal bys na objednane dily jelikoz na stary auta je skladem nemaj ..

Odesláno

No u nas samozrejme ze skladom nemaju vsetky diely (to je dost nemozne), ale ked diely im vozia v pondelok a stredu myslim, takze ked clovek objedna diel, najneskor do 2 dni ho ma (ked neratam vikend) :)

Odesláno

Federálu na P-4 Jsem řekl ať si mé auto vymažou z PC,že ho tam neuvidí. Větší vydřiduchy jsem v životě nezažil! Nechal jsem dělat rozvody,všechny náplně+Brzd.kap. a chtěli 19052kč a já šel do kolen:bacha

Odesláno
Proč by je taky měli mít skladem, když je tam nikdo nekupuje?

bude nabidka - bude i poptavka .. samozrejme se starsim autem uz se do autorizaku nevyplati jet to vime, navic ja od doby co jsem radnym clenem tady tak kupuju kdyz \"je co\" v Kelly a bud montuju sam nebo se s nekym domluvim, u Domanskyho nebo Federalu jsem na vetsi oprave nebyl minimalne rok

Odesláno

Stibto , menší dotaz , Domansky je v Praze 3x , můžeš být prosím konkrétní? děkuji.;)

zasady skladoveho hospodařstvi : mit skladem jen obratkove položky tedy nd ktere se prodaji min 3x za 3 měsíce, ten zbytek co je skladem je špatně. samozřejmě se to ukaučovat na 100% nedá ale nemůžeš chtít aby bylo skladem vše.

před několika lety jsi objednaval pouze dvakrat tydne a nd ti prisly az za deset dni , dnes pokud do 14hod objednas zbozi mas druhy den rano - proc to tedy mit skladem že . ono je tam jeste jedna varanta ale ote az nekdy u pivka.

Odesláno

Petře už jsem mnohokrát na podobné téma zmiňoval či uváděl na pravou míru že mluvím vždy a jen o P-D na Praze 9 Kyje jelikož to mám cca 300m od baráku. Koneckonců mám myslím i P-9 vyplněnou jako bydliště tak je to logické ..

Odesláno

Jak je možné, že ten FC na Chodově má tak \"dobré\" reference. To už nění náhoda ale cosi prohnilého.. V pondělí mě objednali na dia motoru na pátek se slovy abych auto nechal týden stát u nich na dvoře.. :) a podobných historek mám víc. Například, že na přezutí auta (výměna kompletů) se objednvá a dokonce čeká celý den :)) Auto je sice u nich koupené, ale to je asi tak všechno. Už tam vícekrát nepáchnu.

Odesláno

No ja pred pulrokem potkal v jedne jidelne na Chodove servisaky z toho Fcars tak mi to nedalo a ptal jsem se kolik by stala JEN prace pri vymene oleje v motoru a vsech filtru .. Prej mam pocitat okolo 3500.. Coz by odpovidalo skoro sesti hodinam prace.. Na vypusteni a naliti oleje a vymenu palivaku vzduchace a olejoveho filtru .. Myslim,ze to hovori samo za sebe.

• O 2 měsíce později...
Návštěvník
Odesláno

ja zacal chodit k federalum po letitych hororovych zkusenostech s neautorizovanymi servisy, nicmene tady je to to same. zas plati zasada jednu vec opravi dve poserou. porad nake zdrzeni s dodanim dilu, chyba na strane nekoho jineho. pres svatky me nevzali, abych nerusil vanocni atmosferu. ted jsem sel na dodelavku nakych veci, pac z trech chyb jeste porad dve blbli. tak to zpravili a za odmenu mi pripocetli prachy za diagnostiku. jako kdybych mel platit za to, ze oni si tam neco ctou?? ja taky za cteni knih nebo facebooku nedostavam prachy. a jeste reci, jak je diagnostika nedokonala a hlasky neprelozene, oni za to nemuzu, ze nenasli poprve ze nesviti svetylko.. tak clovek hezky zaplati pri prvni \"oprave\", a pak druhou opravu. takovou praci bych chtel, nemit odpovednost, flakat praci a jeste dobre vydelavat. o tom je autoservis v CR.

Odesláno

s posledni vetou sice nemohu tak uplne souhlasit ale jinak je to podle me zkusenosti bohuzel presne jak pises ... a propos - asi uz si nikdy nebudu prebirat auto ze servisu bez toho abych se okamzite presvedcil o tom zda to co melo byt udelano je opravdu hotovo a nechal si pripadne ukazat stare (vymenene) dily; to plati v Praze dle mych zkusenosti o vsech - Domansky, Federals, SPEI ... atd. Bohuzel.

Odesláno

Tak já přihodím pár zkušeností s Peugeot-V-Group s.r.o. - Litoměřice.

1, zjistil jsem, že mi chybí tažné oko tak, že si ho koupím. Na pána od náhradních dílů jsem čekal cca. 15 min. oko nebylo skladem tak mi bylo objednáno a cena 500 kč, ale musel jsem zaplatit zálohu 250 kč, což mi přišlo divné, ale dobře. Po 7 dnech mi volali, že je tam, tak jsem si pro něj šel, ale zapomněl jsem papír o zaplacení zálohy doma, tak jsem musel zaplatit 500, jít pro papír a zase jim ho donést abych dostal 250 zpět.

2, akční zimní prohlídka - domluvili jsme se telefonicky v kolik, sepsali se mnou příjmací protokol, pak mi zavolali, že se pro auto můžu stavit, dali mi protokol z prohlídky ... prostě vše v pořádku.

3, akční zimní prohlídka, zase vše v pořádku až na to, že mi bylo zjištěno že mi uniká z motoru olej, takže jsem místo původních myslim 120 kč musel platit 800 za práci + olej -> tady jsem čekal, že zavolají (u autorizovaného servisku škoda, když se částka změní o víc jak 500 korun, tak zavolají)

4, pokažde když tam jdu pro nějakou maličkost: krytka na šroub, příchytky na lišty na dveře nebo cokoli jeného a nemají to skladem, tak dřív jak za týden to není.

Díly se dají objednat jen po - pá do 17:00 ikdyž mají do 18:00 a i soboty - ostatní zaměstnaci řeknou, že neumí objednávat, že to umí jen jeden pán.

Odesláno
Tak já přihodím pár zkušeností s Peugeot-V-Group s.r.o. - Litoměřice.

1, zjistil jsem, že mi chybí tažné oko tak, že si ho koupím. Na pána od náhradních dílů jsem čekal cca. 15 min. oko nebylo skladem tak mi bylo objednáno a cena 500 kč, ale musel jsem zaplatit zálohu 250 kč, což mi přišlo divné, ale dobře. Po 7 dnech mi volali, že je tam, tak jsem si pro něj šel, ale zapomněl jsem papír o zaplacení zálohy doma, tak jsem musel zaplatit 500, jít pro papír a zase jim ho donést abych dostal 250 zpět.

2, akční zimní prohlídka - domluvili jsme se telefonicky v kolik, sepsali se mnou příjmací protokol, pak mi zavolali, že se pro auto můžu stavit, dali mi protokol z prohlídky ... prostě vše v pořádku.

3, akční zimní prohlídka, zase vše v pořádku až na to, že mi bylo zjištěno že mi uniká z motoru olej, takže jsem místo původních myslim 120 kč musel platit 800 za práci + olej -> tady jsem čekal, že zavolají (u autorizovaného servisku škoda, když se částka změní o víc jak 500 korun, tak zavolají)

4, pokažde když tam jdu pro nějakou maličkost: krytka na šroub, příchytky na lišty na dveře nebo cokoli jeného a nemají to skladem, tak dřív jak za týden to není.

Díly se dají objednat jen po - pá do 17:00 ikdyž mají do 18:00 a i soboty - ostatní zaměstnaci řeknou, že neumí objednávat, že to umí jen jeden pán.

o nich nechci ani mluvit:(

[upravil dne 5/1/12 22:39 od jirka307]

Odesláno

tak jo:D výměna rozvodů 6500 bez vodní pumpy:grr a 9hodin čekání v litoměřicích to byla 50procent sleva protože jsem tam auto koupil a byly nějaké problemy :(:papa---ale jinak žatec ok a chomutov:super:super:super

[upravil dne 5/1/12 22:51 od jirka307]

Odesláno

no to jsem rád, že tam byl taky někdo nespokojen :D ale táta tam je poměrně spokojenej tak nevim, ale on si tam jen kupoval nové auto a pak tam byl asi na 2 dvou prohlídkách

edit: vlastně když mu srnka trochu promáčka plech u zadního levého kola, tak se mu nelíbilo jak to opravili

[upravil dne 5-1-12 23:53 od Bendy_-]

Odesláno
Stibto

je to opačně--bude poptávka, bude nabídka...,Pe.Tr má pravdu, je vidět, že nějaké zásady skladového hospodářství neznáš :bojim

A to je reakce na ktery muj prispevek ???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...