lape Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Čau.Neví někdo co způsobuje chybovou hlášku APPCRASH?Stalo se mě to u her Battlefield 2 a 3. https://picasaweb.google.com/lape444/APPCRASH Citovat
AnotherOne Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Je to všeobecná chybová hláška application crash - chyba aplikácie. Začni klasicky aktualizáciou ovládača grafiky, directx... Citovat
lape Odesláno 1. listopad 2011 Autor Odesláno 1. listopad 2011 Díky za tip.Postahoval jsem nejnovější aktualizace a directx,ale nepomohlo to.No nic.Ono to není zase až tak důležité,ty hry.Jen mě zajímalo proč to dělá. Citovat
AnotherOne Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Predtým to išlo? Alebo ešte nešli vôbec? Citovat
lape Odesláno 1. listopad 2011 Autor Odesláno 1. listopad 2011 Ne,nešlo to.Hned po instalaci a pokusu o spuštění to vyhodilo tuto hlášku. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 S něčim se to asi pere v PC, maš tam asi vice her, alepoň podle toho bince na ploše. Nebo naopak nějaká součást chybí Ještě dotaz, hra je originál, tzn Zakoupená?? [upravil dne 1/11/11 19:19 od Radek Hurvajz] Citovat
lape Odesláno 1. listopad 2011 Autor Odesláno 1. listopad 2011 No her tam mám povícero.Víc než polovina jich ani do toho bince na plochu není vytažená.No a odpověď na otázku zní NE.Ale jak říkám,ono o nic nejde,já jsem se chtěl stejně hlavně podívat jak to vypadá,páč tu 3 všude chválili,hlavně co se grafiky týče a 2 jsem pak nainstaloval,jen jestli ta pojede.Odinstaluju to a konec,nebudu nad tím bádat,proč to nejede. [upravil dne 1.11.2011 06:42 PM od lape] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Jasný, v tomhle případě ti mužu s jistotou říct že to bude tím že není koupená. Pro rady ti doporučim jiné forum, myslim že by jsi to tam mohl i vyřešit. Citovat
lape Odesláno 1. listopad 2011 Autor Odesláno 1. listopad 2011 Dík za ochotu,ale kašly na to.Ono se to nějak vyřeší. Citovat
Qcko Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Treba na danu chybu vyhladat nieco na styl crackfixu alebo patchu, ak take nieco nie je, tak to nie je chyba hry ale iba vo tvojom PC (resp. hra vs. PC). Tak najdene, je to chyba hry, tu je ako to opravit, pripadne zohnat odskusanu verziu --> http://www.youtube.com/watch?v=r6ELdMs3zPE Ono s beta verziami to clovek nikdy nevyhra, preto si svoje oblubene tituly kupujem [upravil dne 2/11/11 14:21 od Qcko] Citovat
AnotherOne Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Niekde som čítal, že BF3 má problém keď v inštalačnej ceste je ponechaný implicitný názov so znakom ™ treba ho pri inštalácii vymazať. Citovat
lape Odesláno 2. listopad 2011 Autor Odesláno 2. listopad 2011 No ale ony to nejsou Beta verze,ale plné hry.To co mám v compu Ale to je fuk,když to nejde,tak to nejde a půjde to pryč z compu . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.