Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky za tip.Postahoval jsem nejnovější aktualizace a directx,ale nepomohlo to.No nic.Ono to není zase až tak důležité,ty hry.Jen mě zajímalo proč to dělá.

Odesláno

S něčim se to asi pere v PC, maš tam asi vice her, alepoň podle toho bince na ploše. Nebo naopak nějaká součást chybí

Ještě dotaz, hra je originál, tzn Zakoupená??

[upravil dne 1/11/11 19:19 od Radek Hurvajz]

Odesláno

No her tam mám povícero.Víc než polovina jich ani do toho bince na plochu není vytažená.No a odpověď na otázku zní NE.Ale jak říkám,ono o nic nejde,já jsem se chtěl stejně hlavně podívat jak to vypadá,páč tu 3 všude chválili,hlavně co se grafiky týče a 2 jsem pak nainstaloval,jen jestli ta pojede.Odinstaluju to a konec,nebudu nad tím bádat,proč to nejede.

[upravil dne 1.11.2011 06:42 PM od lape]

Odesláno

Treba na danu chybu vyhladat nieco na styl crackfixu alebo patchu, ak take nieco nie je, tak to nie je chyba hry ale iba vo tvojom PC (resp. hra vs. PC).

Tak najdene, je to chyba hry, tu je ako to opravit, pripadne zohnat odskusanu verziu --> http://www.youtube.com/watch?v=r6ELdMs3zPE

Ono s beta verziami to clovek nikdy nevyhra, preto si svoje oblubene tituly kupujem :)

[upravil dne 2/11/11 14:21 od Qcko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...