Mildík Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Zdravim, dneska jsem si chtěl zatopit, a, ejhle, ventilátory nefungovaly, ať jsem točil kolečkem, zapínal to plný topení, nic. Mám podezření na nějakou pojistku. Nemá s tim někdo zkušenost? Citovat
marko306 Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Tuto sa niečo riešilo a je tam potom ešte jeden odkaz Citovat
Bigbadjohn Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Mildíku, tak to jsi asi v pr..li, koukni na ten můj odkaz: a připrav se na to, že to bude v tom ventilátoru. Řešil to i Ravel: Tady je návod jak ten ventilátor vyndat: tak se v tom můžeš pošťourat, nebo to někomu svěřit. Hodně štěstí a ať to pořídíš levně. Citovat
Mildík Odesláno 31. říjen 2011 Autor Odesláno 31. říjen 2011 Ještě jsem se na pojistky nekouk, něco na mě leze, chřipka, či, co, a, tak se na to mrknu až zejtra. Proměřim, a, dám vědět. Citovat
Mildík Odesláno 1. listopad 2011 Autor Odesláno 1. listopad 2011 To Bigbadjohn: nikde jsem se tam nedočet, jak se vyndá ten ventilátor. Citovat
jarmyl Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Je tam odkaz ode mne : T A D Y v tom souboru je to nakreslený jinak mně, jak to zjara zablblo tak zatim fachčí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.