Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest mischko11
Odesláno
:):):) tak já zpočátku používal podobné kosmetické zrcátko od ženy. Teď po pár výměnách to umím nazpaměť.
aspon sa namalujes pocas vymeny ziarovky :D
Odesláno
:):):) tak já zpočátku používal podobné kosmetické zrcátko od ženy. Teď po pár výměnách to umím nazpaměť.
aspon sa namalujes pocas vymeny ziarovky :D

:D:D:D dobrý no :D:D:D

Odesláno

hmm, tak jsem koupil ledky do vnitrniho osvetleni a ono to nejde..., po tom co jsem to vymenil nastal problem s tim, ze ledka porad lehce sviti, pokud vypinac prepnu do vypnuto, tak je to ok. Ale pokud je vypinac na poloze dvere, tak to porad lehce sviti a problikava, po otevreni dveri se rozsviti naplno

Guest mischko11
Odesláno
Tady je odfocená ta náladová LEDka original Peugeot (ta oranžová):

ped8.jpg

aspon ze je naladova ta ledka ,ked na nu pozeram tak aj zabudam na to ako sa moje THP kazi :(

Odesláno

Vymenil som klasicke ziarovky v stropnom osvetleni za LED ky. Nerobi to ziadny problem. Pri vymene je treba dat dole cely ten modul osvetlenia, nejde dat dole samostatne len to plastove okienko. Potom je to uz intuitivne. Do stredu som dal bielu LEDku a namiesto citacich svetiel su modre, v noci to vyzera fajn. Do zadu som dal bielu. V kufri som to vyskusal tiez, ale je potrebna silnejsia. Pri zavretych dverach a nastartovanom motore svieti velmi slabo, ked otvoris dvere, rozsvietia sa a kd zavres, pekne to postupne hasne. Som s tym spokojny.

Odesláno

je otazka jakej tam mas modul, mam jen \"socka vybavu\" takze u toho stropniho svetla nemam ikonu s pasama atd... je to jen obdelnicek, a pokud je stvetlo prepnu to do rezimu na reakci pri otevreni dveri, tak ta ledka proste nezhasne, ale slabe sviti, (to by se dalo brat jako naladovy osvetleni :-) ) ale ona k tomu jeste problikava a to je na prd

• O 4 měsíce později...
Odesláno
Vymenil som klasicke ziarovky v stropnom osvetleni za LED ky. Nerobi to ziadny problem. Pri vymene je treba dat dole cely ten modul osvetlenia, nejde dat dole samostatne len to plastove okienko. Potom je to uz intuitivne. Do stredu som dal bielu LEDku a namiesto citacich svetiel su modre, v noci to vyzera fajn. Do zadu som dal bielu. V kufri som to vyskusal tiez, ale je potrebna silnejsia. Pri zavretych dverach a nastartovanom motore svieti velmi slabo, ked otvoris dvere, rozsvietia sa a kd zavres, pekne to postupne hasne. Som s tym spokojny.

Můžeš hodit odkaz na ty žárovky?

Nevykazuje ti to v diagnostice nějakou chybu?

Jinak používám tyto H7 (svítí bíle a zatím drží už dost dlouho):

H7

Ono je pěkný používat jen homologované žárovky, ale podívejte se do testu, jakou mají Nightbraker apod. životnost a cenu. Je oříšek dneska sehnat slušně svítící H7, které vydrží a nebudete za ně dávat každý půlrok 500Kč.

[upravil dne 14/3/12 08:39 od matii]

[upravil dne 14/3/12 08:41 od matii]

[upravil dne 14/3/12 08:45 od matii]

Odesláno

matii - k těm žárovkám, píšeš to správně, používám už dlouho Night breakery od Osramu a dřív ta životnost byla víc, než jen slabá, cenově jsem je kupoval okolo 450Kč, zhruba tuším nějak před rokem začali dělat tzv. verzi s označemí PLUS - prý lepší výdrž - můžu potvrdit, že se to citelně zlepšilo, přijde mi i světlo bělejší a cena šla krapet dolů - dají se sehnat za cca 380Kč. Pořád to ale není tak, že by člověk koupil jednu sadu na rok, ale spíš na půl rok. Zkoušel jsem i firmu Eufab - taky slušný, ale životnost taky nic moc. Bratr teď kupoval Philips X-treme vision, tak jsme zvědaví jak dlouho vydží tyhle. Světlo sice není tolik bílý jako u Night breakerů, ale i tak vypadá pořád slušně.

Odesláno

Včera výměna za Osramky-Osramky super, výměna pravé světlo docela šlo max. 2min., to druhý na h..no, blbý plast, nešla tam strčit vůbec ruka, jen prsy, ale i tak pár minut a bylo to :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...