fifi Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 No straki Ty si poradil......to viem aj ja:myslim Citovat
fifi Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 No straki Ty si poradil......to viem aj ja:myslim VF36DRHRH21009974 Citovat
Přema Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 No právě že nevíš....to bys nepsal že jakto že to s dia nezjistí.....Straki to napsal přesně jak to je........ Citovat
straki007 Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 No tak ja ti zkusim poradit jinak. At je nemusis platit za to ze s tebou jezdi tak si priprav pytle s piskem do kufru a hotovka. A naloz jich tam alespon 6 at to stoji za to......... Legrace samozrejme....... PS: Nemuzu prece radit to same jak Prema:aut Citovat
Přema Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Dej mi do SZ adresu......... a umíš to vyměnit? Citovat
fifi Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 no straki...ešte raz ti dík....už som Ťa pozýval nie raz, asi si nemal čas....nech sa Ti darí....a takéto rady...škoda elektriky a klávesnice..... Citovat
straki007 Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Musis pochopit ale to,ze nejsem clovek ktery opakuje po jinych. A kdyz ti to psal Prema tak proc to psat po nem.... Kdyz neco potrebujes osobne tak pres SZ..... A pokud jsem se mel u tebe stavit a nestavil jsem se tak duvod asi byl. Citovat
fifi Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 Musis pochopit ale to,ze nejsem clovek ktery opakuje po jinych. A kdyz ti to psal Prema tak proc to psat po nem.... Kdyz neco potrebujes osobne tak pres SZ..... A pokud jsem se mel u tebe stavit a nestavil jsem se tak duvod asi byl. Citovat
Judes Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Chlapi nechcem tu do toho mudrovať v tejto problematike ste tu viac doma ako ja, ale zaujímalo by ma akým štýlom fifi jazdí. Keď píše že mu to nefahčí v poriadku keď ide do kopca na 5 alebo 6 st. a to z plne naloženým autom. Mne s toho vychádza že jazdí do kopca rýchlosťou ako na diaľnici alebo extrémne podtáča motor. Citovat
fifi Odesláno 31. říjen 2011 Autor Odesláno 31. říjen 2011 Nie judes, jazdím ako ch..... na 6. štyridsiatkou do 45 stupňového kopca.......Keď poznám jeden kopec, kde mi to na 5. v pohode zrýchľovalo keď všetko fachalo ako má, a teraz mi to buď nezrýchľuje ako má, alebo chvíľu áno a potom prestane a po pár sek hodí do núdzaku, tak bude asi vo mne chyba. Už sa mi stalo aj také že mi to zrýchľovalo kolísavo pravidelne, akoby si viac, menej, viac, menej....atď stláčal plynový pedál...takže na vadné čerpadlo mi to nesedí.....btw cca 100-110km/h na 5-ke asi nebude moc podtočené...či? Dík Judes za príspevok Citovat
dodo407sw Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 ja do kopca (riadneho) si davam 100 - 110km/h na 4-ke... ale mam 1.6HDi na 5-ke 130km/h a viac ked pusti :D Citovat
Přema Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Už sa mi stalo aj také že mi to zrýchľovalo kolísavo pravidelne, akoby si viac, menej, viac, menej....atď stláčal plynový pedál...takže na vadné čerpadlo mi to nesedí.....btw To si namlouváš že to není čerpadlo?????? Uvidíme....já si myslím svoje........ Citovat
John_Ice Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 sorry za off...jen prostě nechápu, proč chceš poradit? když ti někdo poradí a zrovna někdo kdo s tím má i vlastní zkušenost a ty ho nebereš ,,vážně,, nezkusíš, kdy jsi teda chytřejší neptej se na takové banality... Jo beru to že to odzkoušíš a řekneš není to, ale to že to není tohle to aniž by jsi to na 100% vyloučil....zbytečné.... Citovat
strick Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 v poslednom case moja 1.6tka pri plnom osadeni a otackach cca 3500 a viac vypisuje ze chyba palivoveho systemu...ziadna strata vykonu, ziedne cukanie enem narastla priemerka o cca liter----kde bude chybycka??? Citovat
Přema Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 Bez křištálové koule to nejde zjistit..........já furt nevím jak si myslíte že podle stručného popisu závady půjde zjistit co je špatně...v motorovce může být desítky možných chyb...bez dia....nic Citovat
jojosavi Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Zdar. Chcem sa spytat ako sa vlastne prejavuje ten nudzovy rezim? Vcera sa mi stalo toto: Siel som na letisko a cestou po dialnici sa spustila regeneracia FAP. Regeneracia sa ukoncila (aspon si myslim, lebo prestalo to trhanie) ale po regeneracii auto preslo do nudzoveho rezimu. Pritom nenaskocila ziadna hlaska, ze sa nieco stalo pri reg. FAP ani, ze auto preslo do nudzoveho rezimu. Nie som si isty ci to je nudzovy rezim ale na 5. a 6. som sa nemohol dostat nad cca 2000 ot. Proste som mohol mackat plyn az na podlahu a nic sa nedialo. Je to ten nudzovy rezim alebo nieco ine? Ked som na letisku zastavil, vypol motor a asi po hodine nastartoval tak cestou spat uz auto islo normalne. Neviete co sa mohlo stat? Rano chcem napojit auto na dia, ci vyhodi nejake zavady. Citovat
jojosavi Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Zdar. Tak som napojil auto na dia a pricinou nudzoveho rezimu bola nejaka zavada na turbe P2562 Citovat
jojosavi Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Tu je screen tej zavady. asi sa nieco stalo, ked som vytacal auto do otaciek pri regeneracii FAP. Neviete co sa s tym turbom mohlo stat? Ci sa nieco zaseklo alebo len nejake cidlo? A ci s tym nieco robit alebo to nechat tak, ked to uz jazdi normalne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.