pepsn Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Ahoj všem, tak a dojel jsem... Mám auto Peugeot 605 2,0i 89Kw a podtlakový systém BRC s přepínačem BRC Elegant 52. Dnes ráno bylo u nás -3 stupně a já vyjížděl z domu do práce. První 2km jsem jel na benzín a pak po vytočení motoru to přeplo krásně na plyn, ujel jsem další 2km a z ničeho nic s autem malinko cuklo a přeplo se na benzín. Ihned po přepnutí zpět na benzín mi zhasla dioda na přepínači. Nesvítí a přestalo to se mnou komunikovat ať přepínám jak přepínám, nic se neděje. Dále jsem odzkoušel při nastartovaném motoru na benzín (protože plyn nefunguje) vypojit z přepínače konektor. Auto ihned zhaslo. Po napojení zpět zase šlo nastartovat na benzín, ale plyn s přepínačem stale nefunguje. Nevím co s tím, za každou radu jsem vděčný. Dík Citovat
mmartinkovic Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Blba otazka, nedosiel plyn ??? Asi by si mal ist za niekym kto robi servis plynovch zariadeni, lebo to bude vediet skor daky technik takych zariadeni ako \"my\", co sem piseme o beznych veciach, ktore su v kazdom aute. Pozri ci ide napajanie do prepinaca, pripadne RJ co prepina benzin /plyn . Je tam nejaka cievka, co ovlada otvorenie privodu plynu. Pripadne nejaka poistka a pod. Citovat
pepsn Odesláno 24. prosinec 2011 Autor Odesláno 24. prosinec 2011 Přepínačem to nebylo, ale utrhl se mi drát od svazku kabelu, co vedou na zapalovací cívku. Takže problém vyřešen :-) Citovat
maNkovic Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 ináč ak by niekto chcel mám tu plyn do V6 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.