Benžík Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Dneska jsme na tchanovo hyundaie nasadili disk z toyoty kvuli vyzkouseni, jestli na to pujde. Jde tam pekne, ale pri zatoceni diskem to vypada, ze neni uplne rovny. Nastartovali jsme aby se disk tocil sam a bylo videl, ze disk je krivy, kmita tak 1 az 2 mm. Tak nevime, jestli je to v norme a nebo to vadi. Nejjednodussi by bylo odvezt je do pneuservisu at to zkouknou, ale v nedeli je vsude zavreno. Na tohle auto se pry spatne schaneji a podle rozmeru (roztec, stredova dira, et) jsme nasli toyotu. Citovat
Chip Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 to že disky byvaj krivy je normalni ale rozhodne ne dobre, Vetsinou je kvuli tomu lidi prodavaj. jelikoz se pri vyssich rychlostech rozklepou ale neco se da zachranit vyvazenim. jdou nechat srovnat. jde o to kolik za ne chces a muzes utratit. obcas se vyplati koupit nove. znamej to mel obracene, ma toyoty a koupil kola z hyundaie BTW:ted jsou na prodej myslim ze to jsou 16 dalsi rozmery ted nevim a chtel za ne snad okolo 6000Kc muzu se ho zeptat. Citovat
Benžík Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 Tohle je rozmer 13x5\" muze tam byt i 14x5,5\". Roztec 4x100mm, dira 54mm, ET 46, o trochu mensi ET nevadi, je to na accenta 2004. Zitra je roztoci v pneuservisu na vyvazovacce a konstatujou, jestli jsou dobry nebo ne. Jsou od tchanovo temer souseda, jsou z yarise a rika o jich, ze jsou ok a ze s nema jetdil, prodava je, protoze koupil vetsi kola. [upravil dne 30/10/11 12:35 od Benžík] Citovat
Roman Bazi Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Před mnoha lety jsem hazící disk opravoval. Byl i prasklý. Programuji CNC obráběcí stroje a tak se dostanu a umím na klasickém soustruhu. Upnul jsem disk do velkého soustruhu, kladivem vyrovnal, pak jsme ho nechali u odborníka zavařit, znovu jsem ho v soustruhu přesně vyrovnal a pak lehce přesoustružil. Vyvážit šel bez problémů a na zadní nápravě jezdí dodnes. Nebyla jiná možnost, kamarád neměl peníze na nové. Stálo ho to jen 200 kč za svaření. Takže i tak se dá. Citovat
Chip Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 ja je nechavam opravovat u jednoho pana v Uzicich u prahy. nedavno jsem mu daval kola, ktera jsem koupil tady na Clubu prodavajici na nich normalne jezdil i já sem je mel chvili na aute pak jsem daval novy gumy a zjistil jsem ze hazi dve kola jedno vyskove o cca 4 mm a druhe do stran o 6 mm. byli na ni predtim gumy 175/65 R14 a nic do auta citit nebylo. ated na jinych kolech i aute 185/55 r14 jsem poznal i 1mm do strany (to mi rozvibravalo auto jako by melo vzlitnout. a to bylo na zdaku) takze zalezi na mnoha okolnostech Citovat
koblih69 Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Třeba Opel má OPEL 5,5Jx14H2, ET49, 4x100, střed. dira 56,6mm když použiješ středící kroužek můžeš rovnou nasadit. Ceny za sadu klidně okolo 1800,- .... viz Aukro. Citovat
koblih69 Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Proč na plechy, když máš za 15-18 stovek hliníky? Citovat
Benžík Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 Neni to na moje auto a oni chteji plechovy kola. Jen nevime, jestli je lehce krivy disk o cca 1mm v norme, nebo ne. Ty krouzky do stredoy diry me taky napadli, ale oni to tak nechteji. Citovat
koblih69 Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Pokud je to 1mm ta je to poměrně častá věc, dej ho dozadu a nebude s tím problém. Jinak středící kroužky jsou naprosto standardní věc, která se běžně používá a prodává... , ale to je už jiná pohádka... Citovat
Benžík Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 Jj, stredici krouzky znam, napriklad opel je ma i na original kolech. No ale na plechy se krouzky nedavaj. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.