*marian* Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 Mam problem koupil sem 406 2,1 ztrácela se jí voda tak jí původní majitel nechal odtlakovat , přebrousit hlavu výměnil těsnění a po 8000km po dojetí sičí zátka za studena po dolití vody nastartuju a po chvilce začne tlakovat znova a letí bublinky je možné že to blbě odtlakovali ?děkuji Citovat
pastorek Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Podľa popisu príznakov ide o netesnosť spaľovacieho priestoru, takže zlé tesnenie hlavy alebo vadná hlava. Citovat
*marian* Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 ale je to divné je to dělané před 4 měsícama taky si myslím ze je to do spalovacího prostoru proto že raní start je horší žhavičky jsou nové podle mě je vlhkost ve válci proto je to jak kdyby některý žhavič nefungoval Citovat
qmysak Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 tak to bude hlava jak sou vlhké žhaviče je to jasné. díval ses na ně estli sou mokré??? Citovat
*marian* Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 nedíval ale při startu je to znát ta vlhkost a chvilková pára z výfuku Citovat
Medvěd Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Tak to nebyl zrovna dobrý kup. Pokud se s předchozím majitelem nedohodneš, aby opravu nechal v původním servisu \"dodělat\", vidím to na poměrně nákladnou legraci Citovat
qmysak Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 to je mě líto, taky mám auto právě rozdělané-těsnění pod hlavou:grr Citovat
*marian* Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 majitel to nechal dělat u nějakého kamaráda který je totální magor nevím kdo si k němu může dát opravovat auto už sem u něj byl a jediná odpověď je že to mu dělal bez záruky i když ve smlouvě je napsáno že byla dělaná oprava hlavy ale dohadovat se s ním nebudu stejně mi nic jiné nezbývá než to nechat v servisu a jde ta hlava opravit pokud by byla prdlá ve spalovacím prostoru ? Citovat
Medvěd Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Hlava se opravit dá - jsou firmy, které jí umí rozřezat a znovu svařit. Bude to ale docela drahé - spíš bych se podíval po jiné hlavě a její koupi bych podmínil tlakovou zkouškou Citovat
*marian* Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 taky si myslím že to tak dopadne uvidím jak to rozdělají co a jak jen se k tomu dostane až v pátek děs Citovat
*marian* Odesláno 4. listopad 2011 Autor Odesláno 4. listopad 2011 tak je to venku blbě dotažená hlava popraskané předkomůrky a prasklinka u ventilu chci se zeptat kolik stojí oprava té předkomůrky a nebo kolik stojí nová nemáte s tím někdo zkušenosti ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.