Jou Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 Potřeboval bych poradit, před týdnem jsem koupil 307 sw hdi 80kw r.v. 2007 a nejdou mě sklopit zrcátka, v manuálu co jsem našel na stránkách Peugeot je že musím zatáhnout spínač dozadu, jenže v manuálu je taky na spínači nakreslená šipka dozadu, ale já tam mám šipky jenom doprava, doleva. Mánuálně sklopit nejdou. Můžete mě někdo poradit co s tím. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 Asi nemáš elektrické sklápanie. Podľa VIN sa to dá zistiť. Aj elektrické zrkadlá sa dajú sklopiť ručne. Ide to trochu ztuha ale dá sa. Citovat
Jou Odesláno 28. říjen 2011 Autor Odesláno 28. říjen 2011 Asi nemám, když ani na tom ovládání není šipka dozadu. Myslel jsem že už se to na těch novějších modelech dělá. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 Záleží od výbavy. Daj sem VIN a zistíme to. Citovat
Jou Odesláno 28. říjen 2011 Autor Odesláno 28. říjen 2011 A ještě se mě zdá že při jízdě cítím výfuk a když zapnu vnitřní okruh klimatizace, tak nic. Jestli to nebude někde děraví, nebo špatné těsnění. Nevíte náhodou čím to může být? Citovat
Jou Odesláno 28. říjen 2011 Autor Odesláno 28. říjen 2011 Díky za zjištění, na kterých stránkách jsi to prosím zjišťoval? Citovat
AnotherOne Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 Presnejšie public.servicebox.peugeot.com Citovat
martin307 Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Zdravím, tak já mám se zrcátky jiný problém. Sklapějí se, ale jenom když je teplota venku tak 25, když je chladněji tak nejdou, nebo jde jenom jedno. Potřeboval bych najít kde je nějaké relé, které je spíná, nebo čím to je. Nevíte někdo? Citovat
Alpa Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Potřeboval bych poradit, před týdnem jsem koupil 307 sw hdi 80kw r.v. 2007 a nejdou mě sklopit zrcátka, v manuálu co jsem našel na stránkách Peugeot je že musím zatáhnout spínač dozadu, jenže v manuálu je taky na spínači nakreslená šipka dozadu, ale já tam mám šipky jenom doprava, doleva. Mánuálně sklopit nejdou. Můžete mě někdo poradit co s tím. ahoj jak tam nemas sipku dolu tak nemas elektricke stahovani oken Citovat
hada Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Ahoj, mám jiný problém, jak vypnout sklápění zrcátek když nechci aby se sklápěli,kor teď v zimě? Myslím když zamknu centrálem na dálk. ovl. zamkne a sklopí se,když klasicky klíčem jen zamkne a v zimě je to problém... Už se mi stalo, že když jsem jednou zamkl/sklopil nevyjelo mi jedno zrkadlo a to je problém... Jde to jen vypnout přes Bsi? Citovat
hada Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 To jo... ale myslel jsem jestli to nejde nějak vypnout... Citovat
Alpa Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 hoj zapojuji se tady nebo bych chtel taky na zimu at se pri zamknuti vozidla zrcatka nesklopuji.zkousel sem to klicem ale stejnak se sklopi Citovat
wojtěch Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 jedině přes diagnostiku na zimu zrušit přiklápění...a na jaře zase povolit. Citovat
Smety Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Anestačilo by vyndat pojistku od sklápění zrcátek? Tedy pokud je jen na zrcátka a není s něčím společná... Hledal jsem v manuálu, ale nějak nemůžu najít, která pojistka je na zrcátka Citovat
DanculD Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Silno pochybujem ze spetaky budu mat zvlast poistku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.