maiwi Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 Kamarád si pořídil Peugeot 307 2.0 Hdi. A asi po měsíci ježdění nastal problém se startováním. Údajně nejde natočit. Podle toho co říkal točí to dlouho, ale motor nechytne. Ještě jeden poznatek co zpozoroval je, že mu na palubce vyskočilo občas \"Economy mode active\". Baterku má novou takže tou by to být nemělo i jí zkoušel napojit na nabíječku, aby byla nabitá. Nevíte někdo, kde může být problém ??? Citovat
maiwi Odesláno 29. říjen 2011 Autor Odesláno 29. říjen 2011 Žádné nápady, kde by mohla být chyba ? Citovat
jirka307 Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 měl jsem podobny problem a bylo to balonkem padala mi nafta Citovat
P607Olda Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Ne-startování nám dělalo, když byl vadný DRV ventil. Je potřeba změřit (vysoký) tlak v rampě, případně zkusit půjčit jiný DRV ventil. Economy mode active vyskočí, když není nastartováno a jsou dlouho v provozu spotřebiče, např. rádio - je to ochrana baterky před vybitím. [upravil dne 30.10.2011 06:41 od P607Olda] Citovat
maiwi Odesláno 30. říjen 2011 Autor Odesláno 30. říjen 2011 Tak r.v. je 2002 a výkon 66 kW. Snad to pomůže k další radě. Teď zkusím sehnat někde ten ventil na půjčení. Jinak s tím balónkem to jsi zjistil, jak ? Metoda pokus omyl vyměňování dílu ? Citovat
maiwi Odesláno 4. listopad 2011 Autor Odesláno 4. listopad 2011 Tak kamarád dal auto do místního servisu a po 14 dnech co tam stálo je chyba udájně v tom, že prý má vymazanou jednotku místo VIN nějaké nesmyslné znaky a prý má vymazanou BSI. No a údajně chce po něm servisák 8000 kč s tím, že ještě v jednotce měnil procesor, což mě příjde uplně divné. Co vy na to ??? Může se stát, že dojde ke smazání jednotky ? A co říkáte na tu cenu. Citovat
shark734 Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 mne sa to nezda...BSI na vrakaci 50€, elektrikar to spravi tiez do 50€..ked aj viac tak max 150€ Citovat
Marcel00 Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 no snad niekto neskusal flashovat jednotku... Citovat
maiwi Odesláno 8. listopad 2011 Autor Odesláno 8. listopad 2011 Tak auto má kamarád doma. Odmítl zaplatit, protože servisák si chtěl očividně nabalit. Teď shání někoho, kdo mu zprovozní jednotku. Chce to jen nahrát soft. Nevíte o někom ??? Nejlépe servis okolo Nového Jičína. Auto se musí do servisu dotáhnout. Jinak servis, kde mu na autě dělali a snažili se ho ošidit je v Šenově u Nového Jičína. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.