Přejít na obsah

maiwi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    97
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207
  • Rok výroby
    2007

Kontakty

  • ICQ
    195410762

Profilové informace

  • Město
    Kunín
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

maiwi's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. maiwi

    displej-klimatizace

    Mám stejný problém. Nemohl bych poprosit o podrobnější návod jak dostat panel ven. Díky
  2. Tak ráno ještě vyzkouším víčko od oleje, měrku zastrčit znovu, odpojit a zapojit baterku. Pokud se nic nezmění volám do Frýdku a objednávám se na servis. Mám to taky 40 km, tak pojedu opatrnout jízdou. A pak dám vědět co se zjistilo. Ale díky moc za rady.
  3. Záruku nemám z důvodu toho, že jsem druhý majitel. Jinak všechny teploty jsou v normálních hodnotách.
  4. Z toho vyplývá pro mě to, že to nemusí být zase až tak drahá oprava ? Ale asi nebude dobré to už startovat a do servisu to vézt nebo se pletu ? Mám nebo spíše do teď jsem měl strach, že je po turbu a oprava bude stát balík. Hele, ja hovorim ze s turbom to nema nic, Mas posunute rozvody, ako aj Modzillo pisal, bude sa vymienat rozvod komplet, mal by sa. A potom uvidis... choroba je ta ze sa to moze vratit po case a zase ti mozu menit rozvody.. Otazka: mas auto v zaruke? Myslim napr 2 rocna alebo predlzena Peugeot Optiway zaruka? Pokial nie, priprav sa na 100vky eur. Skratka toto sme uz mi zazili to co tu ty popisujes, niekomu menili rozvody len raz, mozno preto lebo nespozoroval zase padnutie vykonu, niekomu rozvody uz 3-krat!!! Posledne informacie su, ze sa zanasaju sacie ventily v motore a atd.. ma sa to cistit so specialnym pripravkom, no ani to niekedy nepomaha a po kratkej dobe su problemy naspat, auto trha alebo len stale nema vykon.. Najnovsie spravy, menia motory alebo hlavy motorov. a to su palky pokial to chces platit zo svojho. Tolko k tomu , auto je pojazdne ako tak, len nema vykon. Záruku už nemám Takže mě nezbývá než to odvézt do servisu a nechat udělat rozvody za své, jak píšeš. Sakra, ale to co píšeš mě vůbec netěší. Jako, že to budu dělat třebas co dva roky třeba. No jezdit se s tím takhle nedá takže oprava je nutná.
  5. Z toho vyplývá pro mě to, že to nemusí být zase až tak drahá oprava ? Ale asi nebude dobré to už startovat a do servisu to vézt nebo se pletu ? Mám nebo spíše do teď jsem měl strach, že je po turbu a oprava bude stát balík.
  6. Dneska mám asi smolný den. Vracel jsem se domů ze svou 207 THP a najednou při přeřazení ze 4. na 5. mě na display vyskočila hlaška Depollution faulty system. Pod otačkoměrem se rozsvítila kontrolka zřejmě znázorňující motor. Auto najednou ztratilo výkon. Co jsem zpozoroval, tak problém bude asi z turbem. Na turbu mám nahozený blow ventil od Forge a ten vždycky odfoukaval už někde u 2000 ot./min. Najednou však jen lehce foukne při vytočení až 3500 ot./min. A navíc i když motor jen nastartuji 2x lehce vytočím, tak se okamžitě sepne ventilátor zřejmě na IC a chladí. A točí se chvilku ještě po vypnutí motoru. Tak a teď pište na co se mám připravit než auto odvezu do servisu. Co to asi může být ? Jestli můžu auto pomalu dovezt do servisu nebo raději odtáhnout. A nakonec pokud jste někdo měl podobný problém, kolik mě to bude stát. Snad to nebude závratná suma
  7. maiwi

    Problém s nastartováním

    Tak auto má kamarád doma. Odmítl zaplatit, protože servisák si chtěl očividně nabalit. Teď shání někoho, kdo mu zprovozní jednotku. Chce to jen nahrát soft. Nevíte o někom ??? Nejlépe servis okolo Nového Jičína. Auto se musí do servisu dotáhnout. Jinak servis, kde mu na autě dělali a snažili se ho ošidit je v Šenově u Nového Jičína.
  8. Kamarád si pořídil Peugeot 307 2.0 Hdi. A asi po měsíci ježdění nastal problém se startováním. Údajně auto nešel natočit. Podle toho co říkal točil to dlouho, ale motor nechytl. Ještě jeden poznatek co zpozoroval je, že mu na palubce vyskočilo občas \"Economy mode active\". Baterku měl novou takže tady problém nebyl. Tak kamarád dal auto do místního servisu a po 14 dnech co tam stálo je chyba udájně v tom, že prý má vymazanou jednotku místo VIN nějaké nesmyslné znaky a prý má vymazanou BSI. No a servisák po něm chce 8000 kč za nové nakodování jednotky, imobilizéru a s tím, že ještě v jednotce měnil procesor, což mě příjde uplně divné. Co vy na to ??? Může se stát, že dojde ke smazání jednotky ? A že jen tak lehce jde měnit procesor v jednotce. A co říkáte na tu cenu ?
  9. maiwi

    Problém s nastartováním

    Tak kamarád dal auto do místního servisu a po 14 dnech co tam stálo je chyba udájně v tom, že prý má vymazanou jednotku místo VIN nějaké nesmyslné znaky a prý má vymazanou BSI. No a údajně chce po něm servisák 8000 kč s tím, že ještě v jednotce měnil procesor, což mě příjde uplně divné. Co vy na to ??? Může se stát, že dojde ke smazání jednotky ? A co říkáte na tu cenu.
  10. maiwi

    Problém s nastartováním

    Tak r.v. je 2002 a výkon 66 kW. Snad to pomůže k další radě. Teď zkusím sehnat někde ten ventil na půjčení. Jinak s tím balónkem to jsi zjistil, jak ? Metoda pokus omyl vyměňování dílu ?
  11. maiwi

    Problém s nastartováním

    Žádné nápady, kde by mohla být chyba ?
  12. Kamarád si pořídil Peugeot 307 2.0 Hdi. A asi po měsíci ježdění nastal problém se startováním. Údajně nejde natočit. Podle toho co říkal točí to dlouho, ale motor nechytne. Ještě jeden poznatek co zpozoroval je, že mu na palubce vyskočilo občas \"Economy mode active\". Baterku má novou takže tou by to být nemělo i jí zkoušel napojit na nabíječku, aby byla nabitá. Nevíte někdo, kde může být problém ???
  13. maiwi

    Brzdové desky na 1.6 GT

    buga: A máš někde odkaz prosím ??? Jinak zvažuji nad tímto: Brzdové destičky FERODO THERMO QUIET ( http://www.e-cat.cz/p-3188268/peugeot/207-wa-wc-02-06/1-6-16v-turbo-1598ccm-110kw-150hp-02-06/brzdovy-system/brzdove-desticky-celisti/predni-naprava/brzdove-desticky-ferodo-thermo-quiet.html?cPath=1088_811106_811266_823384_823388_823389 )
  14. maiwi

    Brzdové desky na 1.6 GT

    Nad EBC jsem také uvažoval, ale potřeboval bych je vyměnit co nejdříve a nevím za jak dlouho by došly z Anglie. Spíše bych zvolil něco odsud z ČR co bych mohl mít co nejdříve.
  15. maiwi

    Brzdové desky na 1.6 GT

    Nikdo nic :-(
×
×
  • Vytvořit...