dubravap Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 Ahoj. Rozmýšľam nad výmenou P 406 Break, r.v. 2000,1,8i 16V, 81 kW-top stav, za P 307. Váham medzi 1,4i 16V a 1,6i 16V, r.v. cca 2007. Požiadam o názory prevádzkovateľov týchto áut - technická a prevádzková poruchovosť a spoľahlivoť, spotreba, a pod. Alebo radšej Citroen C4? Ďakujem. Peter [upravil dne 28.10.11 12:16 PM od dubravap] [upravil dne 28.10.11 12:29 PM od dubravap] Citovat
Raji Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 Ja mam P307, 12/2006 1,4 16V, mam ho rok a 3 mesiace, najazdil som cca 20 000km a zatial som spokojny. Pohodlne vozenie, spotreba cca 7 - 7,5l dlhodobo, co sa tyka servisu riesil som zatial len spotrebne materialy. Na niektore drobne nedostatky si treba zvyknut, ale tie ma kazde auto... Hlavne treba kupovat s rozumom a dbat na servis. K C4 sa vyjadrovat nebudem, nemam prakticke skusenosti Citovat
robozv Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 ja mam 1,4 16V 65 KW mam ho 4 roky na tachometri 67 000km spokojnost nadovsetko zatial slape ako hodinky spotrebu ma v lete max 6,8l 80%mesto a v zime som nemal viac ako 7,8l tiez 80% mesto a jazdime 2+ dcerka. treba si dat pozor pri kupe na tesnenie pod hlavou na lavej strane zvykne presakovat olej ale po vymene by to malo byt OK. Ked je auto plne nalozene tak mu trosku trva kym sa rozbehne ale prazdne tak to ide lepsie. Na kludnu jazdu to podla mna staci ale treba to vyskusat. Citovat
shark734 Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 s benzinom skusenosti nemam, ale 307 mozem doporucit, vid. podpis ...nedavno som vahal ci nekupit C4, ale ma to preslo ked som si do nej sadol..je tam menej miesta a v zadu som si buchal hlavu o strop a interier je skaredy no a poruchovost: ak neratam spotrebne veci tak ma nic nenapada:myslim..jedine na starom modeli bol problem s packami smeroviek Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Ja som tiež spokojný. Preto mám ďalšieho a teraz väčšieho Partnera. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 mám cca 2 roky P307 Break 1.6 16V zatím výměna destiček a kotoučů,výměna chladiče klimatizace jinak olej a filtr,najeto kolem 35000Km.Přední brzdy byla moje blbost,kdyby jsem je zkontroloval tak měním jenom destičky tak jsem udělal do kotoučů rýhu a byla to komplet výměna desky+kotouče-předek i zadek.Spotřeba ok když na to šlapu je vyšší jak všude.Velký rodinný vůz(i když už bych potřeboval větší) Citovat
reznaluki Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 P307 1.4 16V bych nebral. U 130km to už dost žere a když to potřebuješ trochu protáhnout tak to žere už i trávu kolem cesty. Auto je pohodlné, mohu srovnávat s OII. Pohodlnější posez, podvozkově na obdobné úrovni, co se týče kroucení karosérie a pazvuků v interiéru taktéž. Zdá se mi, že v P307 je dost velký aerodinamický hluk od kol ( mam tam letní Barumy) a značné rázy od zadní nápravy. Pocitově je auto uvnitř prostorné jako vozy o třídu výš díky obří přístrojovce a prosklené ploše ( pozor na modely bez klimy, v létě je díky tomu sklu ve voze dost vysoká teplota ). Kvalita zpracování na úrovni dobrý, spolehlivost za jedna. Ještě mě nenechalo ve štychu. Mám výhrady pouze k motoru, ale to je moje chyba, nebylo dost financí a jednu zásadní výhradu k vibracím volantu! Od 125 km začíná být citelná vibrace volantu, tato se mění v závislosti na povrchu vozovky. Ovšem nikdy nepřestává. Podotýkám, auto je po výměně táhel řízení a geometrii. Vůz je provozován od nového, nyní má najeto 105000. Měnil jsem v záruce jedno ložisko. Jinam v 90000km komplet kotouče plus obložení a ve 100000 ty táhla plus zadní tlumiče.Auto bylo na servisce dvakrát. Jednou ve 30000 a podruhé ve stovce. Ostatní řešeno svépomocí. Až na ty nešťastné vibrace a špatný výběr pohonné jednotky ( motor je jinak stoprocentně spolehlivý a pro svátečního jezdce nebo krátké cesty do práce vyhovuje ) spokojenost. Citovat
shark734 Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 volant mi vibruje, len ked mam prehustene pneu... na oboch 307..je pravda ze podvozok nieje moc dobre odhlucneny, ale aspon neletim cez jamy....hucanie kolies je znackou pneu. Mal som zimne yokohamy a tie hucali nenormalne, potom som kupil goodyear UG 7+ a su tichsie jak letne micheliny ES Citovat
reznaluki Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Podle pneu je to pravda, ale i tak není nejtižší. Citovat
tommm Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 Vibrace volantu jsem taky řešil, měl jsem je kolem 125-140 kmh. No a vyřešily to zimní gumy! ;-) 307 je prý hodně citlivá na perfektní vyvážení předích kol. Nestačí, že vyvažovačka ukáže jednou 000-000, kolo se muselo 2x o 1/3 otáčky na trnu vyvažovačky pootočit a převážit znovu. Podotýkám, že na léto mám nové hliníky a žádný není \"bouchlý\". Citovat
robozv Odesláno 3. listopad 2011 Odesláno 3. listopad 2011 ohladom tej vybracie volantu mozem za moje auto povedat ze mi to roby fakt iba niekedy dalo by sa povedat zriedka inak az na tu zadnu napravu a obcasne buchnutie ked prejdem po jame som spokojny. Po dialnici do tej rychlosti 110km/h sa zmestim okolo 6l a 130km/h okolo 7l. Inak ako som uz pisal max spokojnost. Tiez ma este auto nesklamalo a nikde nenechalo Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. listopad 2011 Odesláno 4. listopad 2011 Já měl letní Yokohamy a ty dost hučely. Zimní Savy HP jsou krásně tiché, je to velká změna. Po půl roce s SW velká spokojenost. Auto je tvrdší, ale nenaklání se, drží stopu a ani při velkém zatížení mu nepadne zadek. Citovat
dubravap Odesláno 5. listopad 2011 Autor Odesláno 5. listopad 2011 Ďakujem všetkým za názory. Peter Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.