Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ja neviem ale aspoň ja teda mám na C8 polohy páčky stieračov takto:

0 , 1xhore-cez senzor , 2xhore-pomalší chod , 3xhore -rýchlejší chod ,

1xdole -jedno zotretie

Takže keď nechcem tak nemusím zotierať cez senzor...tak načo deaktivovať ???:myslim

Odesláno

Mě začal senzor fungovat líp po výměně stěračů, ono asi jak se to matlá a zůstávaji čáry od vody nad senzorem tak se plaší. Ale stejně nefunguje nijak moc dobře. Vždy se to zlepší, když za jízdy ostříknu okno a ono se vyčistí.

Edit: Nejde nastavit, ani diagnostikou.

[upravil dne 28/10/11 08:22 od kirkiz]

Odesláno

Ja mam jinou zkusenost, automat. sterace fungovali jak podivne a zmatene, zkousel sem ruzne rady a postupy vcetne kapalin.

Nakonec sem jel pres znameho znameho do profi fy kde meni skla a po diskuzi mne sundal senzor deste a ocistil a znova nalepil - a svete div se - automatika funguje \"skoro\" 100%.

Problem byl v tom ze nebyl poradne prilepeny (cerne pozadi udela v parnych dnech za ta leta svoje - a navic tam byla uz nejaka bublinka) a hlavne se musi pouzit predepsana lepici imulse a ne \"lepidlo\" ktere zrovna maji. A muzu davat kapalinu i z \"Tesca\".

Takze dalsi zkusenost do pranice :myslim

Odesláno

Vic mne vadi ze ne ide

zapnut klassicki nejpomalejsi rezim,ale dik za radu,skusime odmastit sklo a vymenit sterace.Tady nasel tematu na te senzory-byli tam pokiny ke kolibrace prace senzora.Skusime.

Dekuji.:papa

[upravil dne 28/10/11 11:12 od ladoga]

Odesláno

Tady je návod jak přivést senzor deště k rozumu. Mně to na chvíli pomohlo (nebo se mi to aspoň zdálo), ale už si to zase dělá co chce, nebo spíše to stírá furt.

[upravil dne 30/10/11 07:31 od Bigbadjohn]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...