DURISLAF Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 vie mi niekto poradit ako funguje otvaranie kufra u sw?? - iba mi to cvaka naprazdno a neotvori kufor. nakolko som na inv. voziku,ten kufor potrebujem neustale otvarat. vie niekto poradit kde moze byt problem,pripadne ako na to s rozoberanim?? dakujem Citovat
DURISLAF Odesláno 25. říjen 2011 Autor Odesláno 25. říjen 2011 vdaka-aspon nieco. nevidim to inak ako rozobrat a vyskusat Citovat
Judes Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 Čo myslíš pod tým že len cvaká a neotvorí kufor? Ak máš na mysli otváranie kufra (5tich dverí) diaľkovým na kľúči tak ten otvára na SW-čku len okno a nie celé dvere. Citovat
Laďa Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Jak ale uvádí Přema v tomto vlákně tak u některých modelů to jde zaměnit (okno-dveře). Citovat
Brizan Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Já si nemyslím že se mu jedná o otevírání klíčem na DO. Jemu jde asi pouze o otevření kufru jako takového bez rozdílu jestli mačká tlačítko na DO nebo pod lištou na dveřích. Chápal bych to tak že po stisknutí spínače pod lištou se ozve servomotorek který se snaží zámek otevřít ale nejde to. Možná bych zkusil zmáčkout (a držet) spínač pod lištou a pořádně zalomcovat dveřmi jak nahoru tak i dolů. Zámek může být jen zaseklý a už párkrát se mi podařilo tímto způsobem otevřit. Ne tedy na 407. Citovat
DURISLAF Odesláno 31. říjen 2011 Autor Odesláno 31. říjen 2011 presne tak-ked kufor pritlacim a zmacknem klucku tak sa otvori. uz som to chcel rozobrat no zistil som,ze tie plastove stuple ktore drzia vnutorny tapacir nedam dole bez toho aby som ich znicil,tak najskor si zozeniem nove. moj odhad je taky,ze castym otvaranim sa posunul ten spinac a treba ho iba dostat do povodnej polohy Citovat
Brizan Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Ten tapec vůbec sundavat nemusíš. Zámek se šteluje pouze tím okem co máš na podlaze v kufru. Tam povolíš 4 torx šrouby a vyndáš nerez kryt. Pak se dostaneš k oku zámku a trochu si ho posun ven. Než to složíš dohomady tak si ověř správnou funkčnost zámku. Ale nejdříve bych zkusil trochu zašroubovat gumové dorazy na dveřích. Ty najdeš po otevření v dolním rohu dveří (je jeden na každé straně). Možná pomůže pouze vyštelování těchto dorazů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.