Mischelin Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 Ahoj tak jsem dopadl že přítelkyně chce Koktu. Mám dotaz jak se poznají špatné vstřiky?? popřípadě jinné zdady na tomto motoru 1,9 TDI 81 KW Jinak sorry za OT Citovat
Demo Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 81 kW neni PD. Spise nez spatnych vstriku (ty jsou za \"par\" korun) bych se bal fouknuteho tesneni pod hlavou... Nech klidnou jizdou auto ohrej na 90°C a pak tomu dej zatez - idealne plny plyn do dlouheho kopce. Jestli se neztraci voda pres prepad v expanzce. Voda v oleji atd... Jakou má barvu chladící kapalina? Musí být červená ne zelená nebo modrá - od těch ruce pryc... Jinak spatne vstriky - zacina to nadmernym oblaky Citovat
Mischelin Odesláno 25. říjen 2011 Autor Odesláno 25. říjen 2011 81 kW neni PD. Spise nez spatnych vstriku (ty jsou za \"par\" korun) bych se bal fouknuteho tesneni pod hlavou... Nech klidnou jizdou auto ohrej na 90°C a pak tomu dej zatez - idealne plny plyn do dlouheho kopce. Jestli se neztraci voda pres prepad v expanzce. Voda v oleji atd... Jakou má barvu chladící kapalina? Musí být červená ne zelená nebo modrá - od těch ruce pryc... Jinak spatne vstriky - zacina to nadmernym oblaky Děkuju, mám za chvilku se jed na jednu podívat tak se ptám:) Takže kapalina červá - o tom jsem neměl ani páru. Citovat
John_Ice Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 a to by mě zajímalo důvod .... kdyby se tu psalo o ,,starém,, fridexu kterej vyžíral hlavy tak to potom jo,ale kvůli barvě kde vlastně je jenom prodlouženej interval výměny té kapaliny,kdy ještě plní funkci antikoroze,tak bych to chtěl vysvětlit... Citovat
Demo Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 Jde o to, že tam ta červená G12 má být. Pokud je tam něco jiného, tak bych se prudce zamyslel proč to tak je. Vetšinou je tam pro to, že mechanik nepřemýšlí nebo je mu to jedno. A pokud je mu jedno, že tam není kapalina, která tam má být tak v jakém stavu je zbytek auta... To je jen příklad, toho co si člověk může zkontrolovat hned a sám. Prostě \"kouknu a vidím\"... Aut je jako sraček, takže je z čeho vybírat. Další věc - tyto motory naštěstí nejsou háklivé na olej stačí jim norma VW505.00, kterou dneska, když to řeknu blbě, tak splňuje i fritovací olej:) Kdyby to bylo PD, tak už musí být VW505.01 (bez filtru) a VW507.00 s filtrem. A to ještě pro motory R5 a V10 musí být olej 506.01... Tím jsem chtěl říct, že si u PDéčka nezkontroluješ, zda tam byl lit olej, který tam má být... Citovat
Vítek1 Odesláno 25. říjen 2011 Odesláno 25. říjen 2011 ja bych rek ze to jsou takove male detaily ktere na neco poukazuji osobne se divam jake je v aute radio a kdyz neni origo tak je chci vytahnout jak to za nim vypada taky to dost napovi! Nebo treba jake jsou pouzite filtry atd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.