Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Psosím poraďte mi někdo!!! Trošku jsem se hrabal v elektrice a teď to nemůžu natočit. Startér se točí, ale nesvítí kontrolka ECU, jako kdyby do ní nešel proud. Nevíte někdo, jestli má samostatnou pojistku? Je to Bosch motronic 1.3. Netušíte někdo na kterém pinu má být plus a mínus? Zítra potřebuju do Prahy a potřebuju to rozchodit. Všem moc děkuju za radu.

Odesláno
Napsán autorem Holly

Psosím poraďte mi někdo!!! Trošku jsem se hrabal v elektrice a teď to nemůžu natočit. Startér se točí, ale nesvítí kontrolka ECU, jako kdyby do ní nešel proud. Nevíte někdo, jestli má samostatnou pojistku? Je to Bosch motronic 1.3. Netušíte někdo na kterém pinu má být plus a mínus? Zítra potřebuju do Prahy a potřebuju to rozchodit. Všem moc děkuju za radu.

Rozhodne kontrolka nema zadnou pojistku, draty na ni jdou primo. Tezko ti pomoct takhle pres net, veta trosku jsem se hrabal v elektrice a myl jsem trochu zespoda motor toho popise asi tak jako dneska jsem byl na pivu a pak jsem si dal sprchu, sorry, to se na me nezlob. Jedina rada pujc si jine auto a tohle odtahni v utery nekam do servisu.

Nenalil jsi treba do ridici jednotky vodu?

[Editován dne 28/3/05 Ferry]

Odesláno

Tak problém je vyřešen, byl to okruh imobilizéru napojený na ECU. Špatně zastrčený konektor, akorát mě zmátlo, že jsem ten konektor asi třikrát zkoušel a nic to nedělalo, tak jsem si myslel, že problém je jinde. Pak jsem si vzpoměl, že to tady už taky někomu nestartovalo kvůli imobilizéru. Tak jsem to vypojil, a koukám, že se startér pořád točí. Tudíž bude asi ten okruh na ECU. Tak mi to secvaklo a ten konektor jsem tam pořádně narval a bylo to. Huráááá!!!!!:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...