fifi Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 chlapi neviete mi poradiť, prečo mi pežotík nenačíta niektoré pesničky mp3, cd mi prečíta každý prehrávač celé, a fuknem ho do auta a v zozname, čo má napr 15 skladieb, nájde a načíta a prehrá len 13 Citovat
FrantaCV Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 A vynechává vždy stejné skladby nebo je to náhodné? Citovat
fifi Odesláno 22. říjen 2011 Autor Odesláno 22. říjen 2011 tie isté aj keď napálim znova, porovnával som vlastnosti, bitraty s ostatnými, nijaké zásadné rozdiely som nenašiel Citovat
FrantaCV Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 To by ukazovalo na lineární motor (vysouvání čočky laseru) nebo elektronika zodpovědná za posun ze stopy na stopu. Těžko s tím \"na koleně\" něco uděláš. Může to být i nečistota v mechanice posunu. Citovat
fifi Odesláno 22. říjen 2011 Autor Odesláno 22. říjen 2011 stále myslím, že skôr bude nejaký softwareový problém-myslím v tých mp3 súboroch...žeby mechanika, sa mi nezdá, lebo som pesničky niektoré aj vyhodil a niektoré pridal, čiže určite sa zmenila pozícia tých pesničiek, ktoré nejdú Citovat
AnotherOne Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Čo tak názvy skladieb diakritika alebo nejaké zvláštne znaky... Citovat
dodo407sw Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 ja som mal na starom aute problem z velmi dlhym nazvom.... ked som ho skratil ta bolo fajn,,,, Citovat
Stifler Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 Já jsem si nedávnochěl vypálit MP3ky od auta a Nero mi to asi 6písniček nechtělo vůbec vypálit, když jsem dal volbu \"vypálit jukebox (MP3,WMA) CD\". Napsalomi to, že to nemůže rozkódovat MP3ku a přidat do seznamu...ostatních asi 50 MP3ek to přidalo v pohodě. Nero mělo kodek jak \"lame enc\", tak \"MP3PRO\" a prostě to nešlo. Nepřišel jsem na to, tak jsem CDčko vypálil jako datové CD a hraje v autě všechno v pořádku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.