Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chlapi neviete mi poradiť, prečo mi pežotík nenačíta niektoré pesničky mp3, cd mi prečíta každý prehrávač celé, a fuknem ho do auta a v zozname, čo má napr 15 skladieb, nájde a načíta a prehrá len 13

Odesláno

To by ukazovalo na lineární motor (vysouvání čočky laseru) nebo elektronika zodpovědná za posun ze stopy na stopu. Těžko s tím \"na koleně\" něco uděláš. Může to být i nečistota v mechanice posunu.

Odesláno

stále myslím, že skôr bude nejaký softwareový problém-myslím v tých mp3 súboroch...žeby mechanika, sa mi nezdá, lebo som pesničky niektoré aj vyhodil a niektoré pridal, čiže určite sa zmenila pozícia tých pesničiek, ktoré nejdú

Odesláno

Já jsem si nedávnochěl vypálit MP3ky od auta a Nero mi to asi 6písniček nechtělo vůbec vypálit, když jsem dal volbu \"vypálit jukebox (MP3,WMA) CD\". Napsalomi to, že to nemůže rozkódovat MP3ku a přidat do seznamu...ostatních asi 50 MP3ek to přidalo v pohodě. Nero mělo kodek jak \"lame enc\", tak \"MP3PRO\" a prostě to nešlo. Nepřišel jsem na to, tak jsem CDčko vypálil jako datové CD a hraje v autě všechno v pořádku. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...