Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

zdravím po přečtení příspěvků sem rozebral budíky s otačkoměrem co sem sehnal nedávno,přeletovali sme ze zadu ty spoje,byli popraskaný ale stejně si ten otáčkoměr dělá co chce,ručička lítá nahoru a dolů,dá se stím jeste neco delat když to i po přeletování zlobí?

• O 2 roky později...
Guest Scratch
Odesláno
Já jsem o tomto problému vždy čítaval tady na foru. A hle, minulý týden. Zacítil jsem takové divné jako cuknutí, mrknu na palubku, rychloměr letí dolu. Okamžitě to skočilo zpět nahoru, během vteřiny, takže nevim či se mi počítají km nebo ne. Každopádně asi za minutu to udělalo znovu a od té doby zase nic... takže nic neřešim.

Mam to uplne stejne :(

Guest Scratch
Odesláno

jojo, diky za info, zjistil jsem to v jinem prispevku, ale v kellyne to nemaj a v elitu za to chtej 3900 s DPH, takze asi jeste zkusim peugeot a nasledne vrakace.....

Odesláno

tak došlo i na mě :-(. Problémy s tachometrem a otackomerem jsem měl už dřív,ale přeletovaní jsem odkládal, jenže teď se mi stala podivná věc.

Při dojíždění na semafor na neutral se začaly zvyšovat otáčky a zrovna když byl otáckoměr umrtvenej na 1800 otáčkách a ta ho na 60 km/h. Pomohlo vypnout motor a znovu nastartovat a pak bylo všechno v pohodě, včetně otáčkoměru a tacho v pohodě. Už se mi stalo 3 dny po sobě, ale vždy jen jednou. Taky jsem si všiml, že než se to stane, tak motoru při řazení neklesnou otáčky, ale spíš si je drží.

Nevíte někdo prosím,čím by ty vzrůstající otáčky mohly být?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...