Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

u mna to bol termostat tiez to drzalo 70 stupnov po vymene pekne 85-90 stupnov tych 10 km je vela ohreje sa to skor v meste este rychlejsie zmeraj si teplotu vody teplomerom ked bude chladic teply pomeraj a budes vediet ci to robi on ak bude sediet zhruba teplota na teplomeri a budiku v pristrojovke tak ho vymen a mas pokoj a k tomu testu vybrateho termostatu no moc tam nezistis ono neni problem v otvarani a zatvarani ale v tom tesneni (gumenom) na chlopni casom sa vymacka nedosada dobre a prepusta vodu v zatvorenom stave mam ten stary odlozeni a ver mi ze na pohlad vyzera uplne ok ale neni,zistis to tak ze termostat namieris proti jasnemu svetlu a potom pekne uvidis kde to netesni uvidis svetlo v tych netesnostiach

[upravil dne 30/10/11 15:50 od krtek 2]

Odesláno

Jakou značku volit když vybírám termostat na P406, našel jsem za pěknou cenu Gates a nebo wahler je o 100Kč dražší, vyzná se vtom někdo?

Odesláno

Tak jsem dnes po vyzkoušení delší trasy zjistil, že termostat může být dobrý, protože cesta Rakovník- Praha-Liberec (180km) a teplota vody pořád ležela, přitom na kratší vzdálenosti ukazuje aspon těch 70st. co by to teda mohlo být když ne termostat, četl jsem nějaký to čidlo, ale kde se nachazí a jak funguje netuším.Mohli by to být budíky?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...