Fieldy-cz Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Prosím o radu. Jak bez poškození sundat boční lišty na dveřích, 406 nový model ? Chci je vyměnit za lišty s chromem. Díky Citovat
Guest Džůny Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Povytáhnout a plastové zobáčky buď ucvakat, nebo sundat tapec a vytlačit ven. Citovat
Fieldy-cz Odesláno 22. říjen 2011 Autor Odesláno 22. říjen 2011 Ty jo, to se kvůli tomu musí vyndavat i tapeci ? Na těch lištách je na kraji jeden háček a pak asi pět drážek. žádný jiný čudlíky k tomu nemam. To bych měl teda asi rozebrat trochu opatrnějc, co ? Ta malá na blatníku šla vyměnit sama, ale nečekal jsem, že si s těma dlouhýma tak naběhnu Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 no nemusis ale pak si kup new cudliky a pocitej s tim ze ty stare ti budou litat ve dverich Citovat
koblih69 Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Pokud tapec nesundáš tak je asi rozlámeš, sundání tapeců je bez problémů, takže bych to nehrotil. Citovat
733thunder Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Ja som kvoli tomu radsej demontoval vsetky tapaciry Ved to nie je nadlho. Citovat
Guest Džůny Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Rozhodně bych radši sundal tapec, jak říkají ostatní, za dvě-tři minuty je dole a máš po starostech. Citovat
Fieldy-cz Odesláno 23. říjen 2011 Autor Odesláno 23. říjen 2011 No první dojem - sundat tapec - mě trochu vylekal. Představoval jsem si, co to bude za práci, abych tam toho půlku neolámal, ale podle toho co píšete bude opravdu rozumnější je sundat. Díky všem za ochotu. Citovat
Durii Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 no len potom hodit to biele tlmenie .. bez potrhania .. to je tiez chvilocka ak este nebolo zhadzovane :D Citovat
Fieldy-cz Odesláno 25. říjen 2011 Autor Odesláno 25. říjen 2011 No to je fakt, na to jsem úplně zapomněl. Na autě mam komplet lišty v chromu, kromě pravých dveří. Tam mam jen obzčejný, takže možný, že už to bylo rozebíraný. Vrhnu se na asi o víkendu, tak se necham překvapit. Snad to nepřekvapí a nestrávím nad tím půl dne Citovat
Fieldy-cz Odesláno 5. listopad 2011 Autor Odesláno 5. listopad 2011 Takže jak jste říkali, po sundání tapecírunku to chtělo opravdu jen trochu trpělivosti, a lišty byly dole. A ani to bílé těsnění se nemuselo sundat celé, což mě taky potěšilo. Čistá práce na klidné sobotní odpoledne Díky za rady, opravdu lepší než je utrhat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.