Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Povytáhnout a plastové zobáčky buď ucvakat, nebo sundat tapec a vytlačit ven.

Odesláno

Ty jo, to se kvůli tomu musí vyndavat i tapeci ? Na těch lištách je na kraji jeden háček a pak asi pět drážek. žádný jiný čudlíky k tomu nemam. To bych měl teda asi rozebrat trochu opatrnějc, co ? Ta malá na blatníku šla vyměnit sama, ale nečekal jsem, že si s těma dlouhýma tak naběhnu :roll

Odesláno

Rozhodně bych radši sundal tapec, jak říkají ostatní, za dvě-tři minuty je dole a máš po starostech.

Odesláno

No první dojem - sundat tapec - mě trochu vylekal. Představoval jsem si, co to bude za práci, abych tam toho půlku neolámal, ale podle toho co píšete bude opravdu rozumnější je sundat. Díky všem za ochotu.

Odesláno

No to je fakt, na to jsem úplně zapomněl. Na autě mam komplet lišty v chromu, kromě pravých dveří. Tam mam jen obzčejný, takže možný, že už to bylo rozebíraný. Vrhnu se na asi o víkendu, tak se necham překvapit. Snad to nepřekvapí a nestrávím nad tím půl dne :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže jak jste říkali, po sundání tapecírunku to chtělo opravdu jen trochu trpělivosti, a lišty byly dole. A ani to bílé těsnění se nemuselo sundat celé, což mě taky potěšilo. Čistá práce na klidné sobotní odpoledne :) Díky za rady, opravdu lepší než je utrhat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...