Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mohol by som poprosiť aký je priemer zadnej tyče ??? porezal som dnes pod auto a silenbloky stabilizačnej tyče sú v úbohom stave vin:VF38ERHYF81355262

ďakujem.

Odesláno

Mně vrzaly bovdeny od ruční brzdy. Jak je to tam prostrčení podél ramen, jak to o sebe při propružení tře, tak to vrzalo:myslim Mažu to sprejem prakticky každý jaro:aut

[upravil dne 16.3.12 08:36 od MJSytic]

Odesláno

Tak sem dnes rozdělal to uložení stabilizátoru a zjistil sem že to uložení není vymačkaný,pro jistotu sem namazal vazelinou,povolit to šlo dobře,tak asi to bylo dělaný ale zjistil sem že mám na těch spodních čepech v těhlici potrhané ty gumové prachovky na obou stranách,tak si myslím esli nejsou v háji ty čepy a nevrže to?

Odesláno

Dnes sem konečně přišel na závadu-to vrzání mi dělají vodorovné tyčky stabilizátoru,vyměnil sem to uložení stabilizační tyče a nepomohlo to a najednou sem přišel na tohle,jsou to tyčky starline,vydrželi mi cca 15000km a u zadního kola mám vůli když za něj vemu za 5min 5 a vyklám tak sou tedy tyčky v háji,objednám lepší;)

Odesláno
Dnes sem konečně přišel na závadu-to vrzání mi dělají vodorovné tyčky stabilizátoru,vyměnil sem to uložení stabilizační tyče a nepomohlo to a najednou sem přišel na tohle,jsou to tyčky starline,vydrželi mi cca 15000km a u zadního kola mám vůli když za něj vemu za 5min 5 a vyklám tak sou tedy tyčky v háji,objednám lepší;)

akeee lepsie??? ktore su najlepsie? dajte nejaky odkaz...

Odesláno

ale aku znacku, niekde som tu cital Meyle HD ale neviem ich najst nikde vsade maju starlain mog febi... a 15000km?? sak to jedna sezona to tak malo???

[upravil dne 23/3/12 07:27 od Relic77]

Odesláno
na meyle jedine mjauto.cz

A rozhodne jdi do Meyle HD... je to kvalitativne opravdu jinde, nez ostatni...

ja by som rad lenze ja som zo slovenska a tu neviem najst meyle hm

Odesláno

106sťák: Hehe, další poučený :D Já si tím prošel loni. Dal jsem Starline a po roce vrzaly, jak sviň. Vůle v nich nebyla, ale i tak je to prostě šunt :(

Jinak já teď řeším ještě ty plastový ke stabiku. Starline vyjdou na nějakých 580,- obě. Mayle HD 1340,- a teď babo raď :myslim:aut:D

[upravil dne 23.3.12 09:29 od MJSytic]

Odesláno
106sťák: Hehe, další poučený :D Já si tím prošel loni. Dal jsem Starline a po roce vrzaly, jak sviň. Vůle v nich nebyla, ale i tak je to prostě šunt :(

Jinak já teď řeším ještě ty plastový ke stabiku. Starline vyjdou na nějakých 580,- obě. Mayle HD 1340,- a teď babo raď :myslim:aut:D

[upravil dne 23.3.12 09:29 od MJSytic]

mám je taky starline a ty sou v poho...

Odesláno
Táta kupoval v ELITU značku LEMFÖRDER jsou taky dražší něco jako HD ale tu je sleva

a v akej cene si to zohnal???

aj ja som nasiel lemforder za 24€ tvrdia ze su to najlepsie co na to hovorite su kvalitne??? tie mayleHD na slovesnku hadam nemaju

este mi ponukaju

SWAG..................................19 eur

Sidem..................................15 eur

zase tu pisete ze starline su tiez dobre hm

[upravil dne 26/3/12 11:57 od Relic77]

[upravil dne 26/3/12 12:04 od Relic77]

[upravil dne 26/3/12 12:07 od Relic77]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...