Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

poslání většího balíku-kola

Recommended Posts

Odesláno

kdyby vam to chlapci nevychazelo, tak ja jedu do Mostu zitra a behem dopoledne se budu pohybovat v Centralu Most, takze muzem predat tam a pak to muze treba v pondeli vyzvednout Koblih na Novodvorske Plaze (ma to skoro cestou) a dopravit do jiznich cech. To je jen nabidka, kdyby to nesedelo casove na pondeli, jinka je to komplikovane :D

Odesláno
To je od mého bydliště 40 km... takže pokud by měl kupující zájem si to vyzvednout a ušetřit za poštu tak je to možný.

[upravil dne 20/10/11 16:08 od koblih69]

Zdravím, ten kupující by měl zájem a byl by vděčnej.

Odesláno

Já sem poslal minulý týden kola z octavie přes TOPTRANS ze Vsetína do Liberce na dobírku. Pak mi volal příjemce, že jsou pneumatiky hodně sjeté, tak že je nebere (pneu mají jak sem mu řekl 5-5,5mm). Hodinu nato mi volala ženská z toptransu, že mi kola pošlou zpátky a zaplatím 2x840 Kč. Takže sem byl radostí bez sebe. Hlavně že mi volalo dalších 10 lidí, někteří by si pro kola přijeli ještě ten den, ale já sem chtěl dodržet slib a poslat kola prvnímu zájemci.

Odesláno

Scratch: ano, P-C funguje opravdu skvěle. Budu se muset stát řádným členem.

To je nemilé, vždyť 5mm je krásnej vzorek, pokud to nejsou zimní,ale i tak pořád krásně splňují legislativu

Odesláno
vždyť 5mm je krásnej vzorek, pokud to nejsou zimní,ale i tak pořád krásně splňují legislativu

sory za OT, musel som reagovat, ale

5mm je krasny vzorek? ja povazujem za krasny vzorek 6~7mm.

Pneumatikam uz pri 4mm bolo dokazane vyrazne zhorsenie jazdnych vlastnosti auta a uz zdaleka sa neodporucaju ani na letnu prevadzku nakolko tu uz hrozi riziko akvaplaningu. Takze zabudni na krasny 5mm vzorek, ktory je vhodny tak na jednu sezonu alebo ponechanie pneu na aute ked sa ide predavat.

Odesláno

Však v pohodě. Řekl jsem svůj názor a stojím si za ním, ale netvrdím že nemáš úplnou pravdu.Však myslící člověk ví na čem jezdí a tomu svou jízdu přizpůsobí :papa

Edit: a říkal jsem to k tomu, že kupující odstoupil z důvodu, že vzorek je malý, ale před posíláním, jak píše, byl seznámen s jeho stavem

[upravil dne 21/10/11 09:33 od tomm176]

Odesláno

Marcel: Kolik mají nový gumy? 8-9 mm? Takže když letní sjedu o 40%, mám je vyhodit? Taková teorie se mi nelíbí. Já na letních najel nějakých 8000 km a vzorek se snížil z 5,4 mm na nějakých 5,2 mm, opravdu nemám v plánu je vyhazovat.

Kdybys řešil zimní, pak to chápu, ale u letních ... samozřejmě za deště bude rozdíl v odvodnování. Já nejezdím stylem brzda-plyn a na suchu i deště jedu téměř stejně, ale ještě se mi nestalo, že bych v zatáčce ztratil předek, a to ani při desetiletých gumách ...

Odesláno
Však myslící člověk ví na čem jezdí a tomu svou jízdu přizpůsobí

velmi mudro napisane... vsetko ok... :potlesk:papa

toto potvrdzuje aj nazor Milana F1. :super

omluvam sa za moj prilis ostry nazor, ale ak dodrzi uvedomely vodic urcite zasady a prisposobi jazdu tak naozaj neni co riesit.

Odesláno

Ano, přizpůsobit styl jízdy, sám vím, že ty desetileté mají horší grip, tudíž dříve cítím ABS, musím tedy více předvídat. U zimních je to podobné, jenom nevím, proč tedy zákonodárci museli zavést vzorek 4 mm - když bydlí někdo v nížině, jezdí maximálně na nákup a má 3 mm (samozřejmě zimní pneumatiku), stačí mu to, zvláště když bude počítat s tím, že nemá nové gumy.

Nicméně jsme hodně :xvul, doufám, že to Tomovi nevadí ... stejně vyřešil, co řešit chtěl. :aut

Odesláno

Ano, kupujícího jsem seznámil dobře se stavem pneumatik, dobře věděl, že pneumatiky jsou na dojetí i to, že disky mají lehké oděrky z provozu. Odpověděl mi do telefonu, že oděrky neřeší, protože to jsou kola na zimu a pneumatiky počítá dojede za jednu sezónu. Druhý den mi volal, že jsou pneu uplně sjeté, nemají ani 3 mm a jsou na vyhození. Nedokázal jsem mu to vyvrátit, ačkoliv mám fotky z měření vzorku a i okem šlo poznat, že mají poctivých 5mm. Navíc jsou na pneumatikách dva kontrolní body, jeden asi necelé 2mm a druhý 4mm a i přes ten vyšší byl po celém obvodu vzorek. Prostě nechápu a příště posílám něco až po zaplacení dopravného předem na účet.

Odesláno
Já sem poslal minulý týden kola z octavie přes TOPTRANS ze Vsetína do Liberce na dobírku. Pak mi volal příjemce, že jsou pneumatiky hodně sjeté, tak že je nebere (pneu mají jak sem mu řekl 5-5,5mm). Hodinu nato mi volala ženská z toptransu, že mi kola pošlou zpátky a zaplatím 2x840 Kč. Takže sem byl radostí bez sebe. Hlavně že mi volalo dalších 10 lidí, někteří by si pro kola přijeli ještě ten den, ale já sem chtěl dodržet slib a poslat kola prvnímu zájemci.

A proto neposilam takovehle veci na dobirku... kdo chce, tak si prijede, kdo nechce ma smulu...:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...