Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zgravim vsimol som si ze ukazovatel teploty na strednom panely mi pri nizkej teplote blika napr ked je vonku 1 stupen tak to blika ta jednotka ma to tak bit lebo ked je napr 12 stupnov tak to neblika

Odesláno

aaa, kazdorocni dotaz s nastupujici zimou je tu :D mozna by nebylo od veci precist si manual k autu ;) Ale prozradim, je to signalizace na mozne nebezpeci namrazy na silnici a blika to od teploty 3stC a mene. Bit by te to nemelo, ale byt to tak ma ;)

[upravil dne 20/10/11 12:21 od Ferry]

Odesláno
zgravim vsimol som si ze ukazovatel teploty na strednom panely mi pri nizkej teplote blika napr ked je vonku 1 stupen tak to blika ta jednotka ma to tak bit lebo ked je napr 12 stupnov tak to neblika

Standardny problem medzi kreslom a volantom. Jedine vymenit

Odesláno

Marcel00 mam doma 3 auta a robi to len moje na zeninom ani chlapcovom to nerobi maju ine znacky ale na zeninom je climtronik a neblika to preto sa pytam a maual nemam mozno je to tu niekde ale nenapadlo ma to pozriet ja ked chcem aby ma niekto doj...l tak poviem zene a ta ma doj...e sem chodim pre radu a myslim ze viacej ludi chodi na toto forum pre radu alebo poradit Bez nieakeho urazania ti to pisem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...