Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Napíše mi někdo kolik se vejde do chladiče kapaliny? Jde mi o to, že ted to mám podle měřáku na -5st, a chtěl bych mít -25st. tak kolik mám ulejt a kolik dolít syrovýho fridexu. Jinak je tam růžový, tak předpokládám, že doliju řůžový. Hledal jsem v chytré knížce a je tam snad všechno kromě objemu. A na foru se řeší samé uniky, ale jen jedna zmínka o tom, že někdo koupil 5lfridexu a 4l vody.

Odesláno

Tak asi nemám tak chytrou knížku, mám tu malou a tam to fakt není. Ted jsem jí znovu projížděl. Každopádně díky je to teda 8,8l což je teda 9l. To je dost a ještě teda poslední dotaz, tenhle motor má hliník blok nebo ne, jde mi o tu řůžovou kapalinu, jestli tam má být nebo ne.

Odesláno

Ok díky za tipy co dáváš ty, ale mě se jedná o to, že se mi to nechce plnit celý, takže budu nejspíš doplnovat tu co tam je a to je růžová. Jde mi o to, z jakýho materiálu je ten blok motoru. ;) Podle mě mezi 1.8 a 2.0 může být rozdíl právě ten blok motoru ne?!

Odesláno

Vysvětlí mi někdo co by se tam mělo lít? Když mám blok motoru litina a hlava hliník? :D Vždyt voda prochází obojím, tak pokud jedno žere hliník a druhý litinu, tak mi to bud sežere hlavu a nebo blok :D

Odesláno

Hliník už dneska nežere žádná kapalina. V modrý by měly být přísady proti korozi motoru zevnitř a v červený (G plus a podobně) přísady na ochranu gomových hadic.Míchat se nemají hlavně proto že smícháním se zničí všechny antioxidanty.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...