Gargamell Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Ahoj. Po kompletní výměně výfuku (15210Kč) se mi zase něco nezdá . Při dojíždění nebo popojíždění v koloně motor v určitých otáčkách 1100 - 1200 zavibruje. Vnímám to jen když jednu na jedničku. Jsou to takové vibrace jakobych vjel na dalniční pravý pruh - takovej ten zoubkovanej. Proste taková vibrace rychlé kadence jestli mi rozumíte. Nevim či to může být jen třeba nějaký silentblok... spodní mám měněný asi před rokem a takový ten horní se mi zdá na pohled v pohodě. Nevim no... Napadá Vás něco? Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Muze vyfuk o neco drncet. Zkontroluj to mě to taky dělalo za vlnovcem Citovat
koblih69 Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Ta cena je teda raketa... nicméně vlezl bych pod to a přádně s tím zahejbal... Citovat
martan11 Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 a nevrní ti to v mistě jak jsou do sebe vsazené?co katalyzator,není uz volnej? Citovat
Gargamell Odesláno 19. říjen 2011 Autor Odesláno 19. říjen 2011 To je dobrá myšlenka, je pravda, že se ty vibrace objevili pár dní po výmene výfuku. O víkendu budu menit olej, tak na to mrknu. Díky moc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.