svoji Odesláno 25. březen 2005 Odesláno 25. březen 2005 ahoj, tak další potíž. Na koberečku u řidiče se mi hodně poslední dobou objevuje nějaká kapalina, která je zbarvena do zelena. Docela to klouže - je to mastný - asi olej. Chladící kapalina to není, protože tu mám červenou, toto je zelený. Tipoval bych to na výměník klimy. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Dá se to opravit nebo je třeba sehnat jinej výměník. A když tak kolik stojí novej nebo se dá použít nějakej z vrakáče? S penězma je to teď mizerný, kupuju pneu, takže upřednostňuji levný řešení ... Díky za rady. Citovat
Ferry Odesláno 26. březen 2005 Odesláno 26. březen 2005 hmm, vymenik klimy je pred spolujezdcem,nebo tam nekde, ale myslim ze urcite ne pred ridicem, navic napln klimy ty vyprcha jako plyn, nikoliv jako mastna kapalina Neni to nahodou brzdovka, nechci kecat kraviny, pac nevim jesltli je mozny aby se dostala treba nejak kolem brzdovyho pedalu z hlavniho valce posilovace dovnitr, ale ta by mohla byt takova zlutozelena a mastna [Editován dne 26/3/05 Ferry] Citovat
Fx Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Neni to spis ze spojkovyho valce? Nevim, jak to je u 406, tohle se mi stalo u skudky:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.