Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale tak jako něco je, ale to už radši LED za tyhle penize než Plasmu která ma nějaký minusi. JA se ptal konkretně na to nižší rozlišení a na to jsem odpověd dostal, takže vyřešeno

A pak Panasonic mě jako značka už několikrát zklamal, takže Panáka ne.

[upravil dne 22/10/11 21:57 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Mě taky, ale hlavně v LCD, já to dával jen jako příklad... zůstaň u LED a FullHD.

Plasma s nižším rozlišení skončila v ložnici na zdi... když jsem to zapnul vedle sebe tak bylo totiž jasno ;)

[upravil dne 22/10/11 22:08 od koblih69]

Odesláno

Za sebe bych Ti doporučil plasmu,stale když to dáš vedle sebe s Lcd,tak má přirozenější obraz,máme Sama asi dva roky Full hd,ještě jsem k tomu pořidil satelit TT Ariva full hd a a jakýmsi způsobem mám celé UPC a jejich Hdéčkové programy jsou na tom lépe jak ze Skylink ,ten mám jako zálohu v případě výpadku UPC. A i pozemní digitál je na tom super. O filmech s BD přehrávače nemluvě.

Zrovna ted koukáme na moji oblíbenou Skálu,jsem jim ty prachy za ten BDdisc dal.

Odesláno

Pokial to je na filmy s PC, tak bych asi koupil Samsunga :) Ma pomerne levne LCD s FULL HD, s uhloprickou 94 CM, ma 2x USB, ale co je hlavny, ma ethernet uz primo zabudovanej... Kupoval si ho kamarad, hodil ho do routera, a ma pokoj ... Filmy s PC uz ani nemusi nikam nahravat, a rovnou je posila na obrazovku ... Treba i s nejakyho online portalu :P

Jako posledni vynalez ma bezdratovou klavesnicou se zabudovanou myší, kouká do televize a surfuje po netu :) Silne rozmyslam, ze si ho tento rok tiez kupim ...

Inak nevim, ci iba ja sem farboslepej, ale minule sem koukal v obchodaku na lcd a vedla bylo led, pusteni ten sami program, a ja sem tam rozdil nevidel vicemene zadnej :D

Odesláno

mam plazmu Samsunga 127 cm myslim ze HD ready a k tomu satelit a jsem s tim nadmiru spokojenej

kamkoli prijdu, tak se mi ty tv zdaji uz male :)

Spotrebu Pe.Trovi plazmy neznam, ale ja jsem to nejako nezaznamenal

Plazmu jsem si vybiral v dobe, kdy LCD byly jeste neskutecny sracky, podle toho taky plazma stala a vyplati se mi ji vyhodit tak za 10 let :D

Odesláno

Radku,asi tak před rokem sem kupoval tudlentu a s rozměrem sem absoulně spokojenej,myslim že 37\" ti bude vyhovovat

Samsung Crystal TV

Úhlopříčka obrazovky 94 cm

Full HD (rozlišení 1 920 x 1 080 obraz. bodů)

Odesláno

Panasonic v LCD a LED u mě propadl na celé čáře, nicméně ta plasma nevypadá špatně. Jako donedávna naprostý zastánce plasmy můžu s klidem napsat: \"ještě to zvaž jeslti nevzít LED\"

Odesláno
Zdar pánové, chystám se koupit tuhle hračku. http://www.alza.cz/42-panasonic-viera-tx-p42s30e-d232849.htm#popis

Co na to říkáte? Je to dobrý nebo je to na nic

já bych do toho šel,parametry dobrý je to 600HZ nebo pošetřit a jít za 15 000Kč do Plasma neo PD:D

http://www.panasonic.cz/html/cs_CZ/Výrobky/Ploché+televizory+Viera/neoPlasma/TX-P42G30/overview/7100061/index.html

[upravil dne 26/10/11 21:12 od Radek Hurvajz]

Odesláno

No tak po tom co jsem se pokoukal po obchodech na TV s LED podsvícením tak se u nich vubec nelíbí flekatý podsvícení který je patrný při jedné barvě na větší ploše, např zavěrečné titulky a jejich podklad, to je hnus teda musim řict, a to i u modelů za 35tis. Začinam koukat po Plazmě a zrovna po tom Panakovi co je tu na něj odkaz, a kdyby se nahodou stalo že bude vic financí tak klidně tu co sem dal Charlie jako první, da se pořidit už od 15000,-, Zatim je čas

A zajiomal by mě rozdíl mezi těmihle

TX-P42U30E

TX-P42S30E

TX-P42UX30E

Nenašel jsem asi žádný a tak to nechápu co to je za guláš v označení

Charlie: http://www.electroworld.cz/product/televize-dvd-video/plazmove-televize/TXP42G30E/panasonic-tx-p42g30e-televize?scid=2498&gclid=CLiG8seIh6wCFQULfAodTH4_9Q

[upravil dne 26/10/11 21:20 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Ne, bylo to normalně flekatý, prodavač řikal když jsem ho na to upozornil že je to neduh Edge LED technologie, při běžným filmu si toho nevšimneš, ale pravě při ty jednolitý šedý až černý to bylo dost vidět

[upravil dne 26/10/11 21:51 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Mno možná by bylo zajímavé porovnat to s CFL :D asi je na tom lépe FullLED ale já jsem na tyhle věci náchylnej ( už od dob CRT a seřizování konvergencí a čistoty barev ) a nic takovýho nepozoruju ( mám Edge LG asi rok ) ono podle mě záleží i na vhodném seřízení a tyhle neduhy pak víc vyniknou...

BTW ono si nevybereš u plasmy je zase poměrně mizerně podaná pleťovka a noc je prostě vždycky tak trochu polární den. Samozřejmě to přeháním, ale to mi vadí třeba daleko víc.

Odesláno
Mno možná by bylo zajímavé porovnat to s CFL :D asi je na tom lépe FullLED ale já jsem na tyhle věci náchylnej ( už od dob CRT a seřizování konvergencí a čistoty barev ) a nic takovýho nepozoruju ( mám Edge LG asi rok ) ono podle mě záleží i na vhodném seřízení a tyhle neduhy pak víc vyniknou...

BTW ono si nevybereš u plasmy je zase poměrně mizerně podaná pleťovka a noc je prostě vždycky tak trochu polární den. Samozřejmě to přeháním, ale to mi vadí třeba daleko víc.

ono asi jakou máš plasmu!,ale s tou nocí to je snad naopak!u plasmy je černá a LCD do šediva!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...