Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Vie mi niekto poradiť ako by som vymenil spodné čapy na prednej náprave doma???

V servise mi na to pozeral mechanik a šlo to celkom ľahko ... aj preto že už bol povolený takže to potrebujem rýchlo vymeniť...

Povolil spodný šrob na čape, stiahol z neho tú tyč čo ide niekde pod motor a rukou ho vyšroboval len tu tyč nechal vysieť a začal vytekať olej .....

Ten olej je asi z prevodovky??? Kde sa dá potom skontrolovať hladina oleja v prevodovke?? resp. aký olej tam ide a ako sa dolieva???? V prílohe je aj foto, tam je vidno že už je trocha vyšrobovaný :o aj tie 2 matice nemajú chybu, predchádzajemu majiteľovi :bacha .... takže to potrebujem vymeniť asap

Ďakujem

post-38117-1410962025865_thumb.jpg

Odesláno

proč 2x se dotazuješ.

nevím co chceš s tím poradit,když to neumíš tak to dej tomu,kterej ti to už dělaj. Jinak se to povolí přesně jak píšeš,tak nevím nad čím přemýšlíš.Chtělo by to asi trochu hejbnout rukama.

Jinak ti tam žádnej olej z převodovky nemohl téct po vyndání čepu.ani v tom čepu není olej.

ale jestli chceš návod..hever když nemáš jámu a kozičku...klíč na povolení a ten čep novej.

Odesláno

2x som to dal preto lebo som to potreboval súrne spraviť, a neviem urobiť všetko tak sa radšej pýtam skúsenejších .... a radšej si robím auto sám ako keď mám pozerať v servise na mechanika, ktorý nemá ani u riti čo a ako to robi....

Olej tiekol asi z gufera lebo keď uvoľnil čap tak sa asi vysunula poloos tak preto tiekol olej...

Keď napíšem, že tiekol olej tak asi tiekol .... niesom idot!!!

Ináč už to mám vymenené len by som potreboval poradiť kde nejaký kontrolný šrób alebo niečo na kotrolu hladiny oleja v prevodovke, a ako sa tam ten olej potom nalieva a hlavne aký olej tam má ísť....

Ďakujem

Odesláno

P607Olda: děkuji

jinak když to potřebuješ surně,tak je nejlepší SZ u vás to je asi ZS a právě na nějakého odborníka. Co se týče oleje stačí dát vyhledávání a ono ti to najde...bohužel mám automat....

jinak když mejsi idiot,proč jsi se tak ptal...

Odesláno

kontrolní šroub je na skříni diferenciálu zezadu v horní polovině

kdyby náhodou nebyl (stává se to)--pak vypust všechen olej a napust 2 litry Total Transmission BV 75-80

PS--když tomu rozumíš,neptej se jako laik...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...