Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pánové mám opět problém.Někdy se mi při jízdě stává,že mi začne břibržďovat jedno kolo (většinou pravé přední).K tomu mi ještě ztvrdne pedál tak,že jakmile se ho dotknu,auto hned začne brzdit.Myslel jsem,že mám zaseklý brzdič,tak jsem ho rozhodil,pročistil.Ted jde krásně,ale problém přetrvává.Proto že se někdy problém přesuné na levé kolo,udělal jsem radši to samí i s levým brzdičem.A teď babo raď,čim to teda je.. Zatím mám takový podezření na nějakou nečistotu v brzdový kapalině.. Máte někdo nějakej jinej nápad,čím by to mohlo být?

Odesláno

Je to rok 2002.Jak je stará kapalina nevím.Já mám auto něco přes měsíc a ještě jsem ji nemenil a pochybuju,že někdo předemnou jo.Jinak s tou hadicí mě to už taky napadlo.Dokonce na levym kole je nová a na pravim,který většinou přibržďuje je ještě stará.Ale zase teď se mi to stalo u levýho kola... Jinak jsem rozhejbával a lehce máznul vodící čepy a i pístky.

Jinak v brzdovym válci by asi problém bejt neměl,ne?

[upravil dne 17.10.2011 13:38 od rinnegato]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...