rinnegato Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 Pánové mám opět problém.Někdy se mi při jízdě stává,že mi začne břibržďovat jedno kolo (většinou pravé přední).K tomu mi ještě ztvrdne pedál tak,že jakmile se ho dotknu,auto hned začne brzdit.Myslel jsem,že mám zaseklý brzdič,tak jsem ho rozhodil,pročistil.Ted jde krásně,ale problém přetrvává.Proto že se někdy problém přesuné na levé kolo,udělal jsem radši to samí i s levým brzdičem.A teď babo raď,čim to teda je.. Zatím mám takový podezření na nějakou nečistotu v brzdový kapalině.. Máte někdo nějakej jinej nápad,čím by to mohlo být? Citovat
martan11 Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 Co jsi čistil?Vodící čepy a i pístek?Jak je stara kapalina? Citovat
Ferry Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 taky muze byt uvnitr zpuchrela hadice a nechce poustet tlak zpatky, jak je to auto stary ? Citovat
rinnegato Odesláno 17. říjen 2011 Autor Odesláno 17. říjen 2011 Je to rok 2002.Jak je stará kapalina nevím.Já mám auto něco přes měsíc a ještě jsem ji nemenil a pochybuju,že někdo předemnou jo.Jinak s tou hadicí mě to už taky napadlo.Dokonce na levym kole je nová a na pravim,který většinou přibržďuje je ještě stará.Ale zase teď se mi to stalo u levýho kola... Jinak jsem rozhejbával a lehce máznul vodící čepy a i pístky. Jinak v brzdovym válci by asi problém bejt neměl,ne? [upravil dne 17.10.2011 13:38 od rinnegato] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.