Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ludia, prosim vas nevie mi niekto poradit ci sa da nastavit niekde aby podsvietenie svietilo stabilne a nestriadala sa grafika v normalnom a inverznom podsvieteni? viete co myslim? lebo je to kurevsky otravne v absolutnej tme mimo mesta kde par minut periferne clovek vnima modraste svetielko a bac-udre na niekolko minut ostre az neonove :) svetlo a dokola sa to preklapa.. neze by sa stim nedalo zit, mam ho skoro rok, ale vsetko som popreklikal a nic take som si v preferenciach nevsimol.. dakujem!

Odesláno

nie.. toto som vsetko presiel, tam su len bezne veci.. o takom niecom ako otacanie podsvietenia displeja inverzne (v negative) tam nepisu.. neviem ako to nazvat.. ja by som chcel zapnut bud take, alebo onake podsvietenie len nech sa to nestrieda po par minutach.. chapete co myslim?

Odesláno

ja skapem.. bolo to \"reverse mode\"-treba ho mat vypnuty :) posledne co by ma napadlo aj ked nazov to napovedal..

nahodou mi nevie niekto poradit ci dialkove ovladace na tieto autoradia funguju univerzalne-kazdy d.ovladac funguje pre kazde autoradio tohoto modelu? prisiel som o dialkove a rad by som ho mal.. dik.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...