Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vcera sa mi prvy krat rozsvietila kontrolka filtra pevnych castic s hlasenim ktore este radost nikdy nespravilo :) \"unblock diesel filter\" tak sa potrebujem poradit.. co-to som o tom cital tu, chcem sa spytat ale ci mi niekto neporadi kam najlepsie ist stym (odstranit ho myslim) v bratislave, a kolko si mam prichystat..

dalsia vec, uz pri kontrole pri kupe som zistil ze sa rozsvecuje kontrolka airbagu ked sa hybe zo spolujazdcovym sedadlom a ked som pochytal tu pavucinu kablov a cidiel pod sedadlom, zhasla.. takze som si z kontaktu hlavu nerobil, no teraz uz zhasnut nejde, a chcem sa spytat ak by bolo chybne nieco tam znamena to ze pri havarii nevystrelia airbagy spolujazdcovi?

vdaka za rady..

Odesláno

jo a este, dal som pretuknut tu vin-ko a datum predaja je v 2003 ale v technicaku svieti rok vyroby 2004.. sice po skusenosti z mojou predoslou 405-kou kde medzi papiermi kde bol r.v. 95 a realom ktory bol 93 si uz iluzie nerobim, ale sere ma to a fakt ma trapy ako sa to da pri ich byrokratickom ukajani docielit ze je k autu priradeny nespravny rok vyroby? ale to len pre zaujmavost.. ;) dik..

Odesláno

Rok vyroby mozes mat 2003 a uvedenie do prevadzky (prva registracia) 2004, to je normalne, ja to mam tak isto :) ... vyrobene 24.12.2003 (vianocna edicia :D ) a do prevadzky 4/2004 ;)

Co sa tyka FAP tak odstranovanim sa tu zaobera par clenov ;)

Odesláno

do technicaku, zvlast kdyz je to auto z dovozu pisou rok uvedeni do provozu, takze to je normalni.

co se tyka bagu, pokud blika nebo sviti kontrolka, tak nejen, ze je nefunkcni bag spolujezdce, ale je nefunkcni celej system, tzn. oba dva pyropredpinace pasu a oba dva airbagy. Ten problem s konektory pod sedackou ( jsou to ty oranzove), ktere jsou od dratu prave k pyropatronam predpinace bezp. pasu je znamy, zkus s konektorem nejen hybat, ale rozpojit ho, prostriknout kontaktolem, pripadne prihnout a napruzit kontakty, kdyz to nepomuze, oficialni postup opravy, ktery pouziva peugeot je odstrizeni konektoru a spojeni dratu naprimo a natvrdo pripajenim a zaizolovani

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...