MJSytic Odesláno 25. březen 2005 Odesláno 25. březen 2005 Čauky, mám problémek s tímhle rádiem. FM hraje velice pěkně (v rámci možností tohoto rádia), ale mám problém s přehrávačem kazet. Když mám FM poměrně nahlas, tak když pustím přehrávač kazet, tak to není skoro slyšet. Musím to fakt wosolit, aby to trošku hrálo. O kvalitě nemluvím, protože se díky tomu i zvýší už tak obrovský objem šumu. Kazeta je samozřejmně originální, takže tou to nebude ... Co by ste poradili, měli jste někdo podobný problém? Díky všem za rady [Editován dne 25/3/05 MJSytic] Citovat
Dave_k Odesláno 25. březen 2005 Odesláno 25. březen 2005 Tohle mě štvalo taky. Kor když jsem pouštěl Mp3 přehrávač přes kazetovou redukci. Když jsem vyhodil kazetu tak samozřejmě začalo řvát rádio jak to bylo zesílený. Tak jsem o tom řek bratrovi a ten že dělá do elektroniky tak tam přepájel dva odpory a docela se to srovnalo. Původně jsem chtěl udělat Line-in, ale po rozebrání a proměření mi bylo řečeno že to u tohodle nejde. Citovat
gvg Odesláno 27. březen 2005 Odesláno 27. březen 2005 Možná by taky pomohlo vyčištění hlav - tam se daj někdy smejt věci.... Citovat
MJSytic Odesláno 29. březen 2005 Autor Odesláno 29. březen 2005 Tak vyčištění nepomohlo. Čistítcí kazetou jsem to projel snad 10x a žádná změna. S těma odporama mě to celkem zajímá. Asi by se nedalo zjistit, který to jsou, co? Mám taky jednoho známýho, kterej opravuje elektroniku, ale docela by se mu asi šiklo, který odpory by měl přepájet. Díkas Citovat
gvg Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Na čistící kazetu se vybodni, protože to není moc účinný. Rozdělej to, vem líh nebo propylalkohol a papírek (nejlepší z novin) a pořádně to ručně vyčisti. Citovat
Dave_k Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Napsán autorem MJSytic Tak vyčištění nepomohlo. Čistítcí kazetou jsem to projel snad 10x a žádná změna. S těma odporama mě to celkem zajímá. Asi by se nedalo zjistit, který to jsou, co? Mám taky jednoho známýho, kterej opravuje elektroniku, ale docela by se mu asi šiklo, který odpory by měl přepájet. Díkas No kdybych měl fo?ák (bohužel nemám) tak ti blejsknu který to sou. Bratr to hledal asi půl hoďky pomocí měřáku a osciloscopu. Jsou dva, každej pro jeden kanál (L P). Citovat
Guest MilaS Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Dave_k: prosím prosím, já mám stejnej problém s Phlilips 4050 - kaze?ák když poslouchám, tak nemůžu přepnout na rádio, to bych ohluchnul. Nechvátám, jsem trpělivý, až to půjde, tak to vyfo? nebo to obkresli, nebo přijeď na srazík do Prahy, Holice jsou kousek nebo COKOLIV!!! :papa Citovat
MJSytic Odesláno 30. březen 2005 Autor Odesláno 30. březen 2005 Jo jo, nebo bych to moch vyfotit já, a pak bych to poslal a zakroužkoval bys to Včera jsem to pročistil, že se to leskne jak psí .o.o. Ale bezvýsledně Citovat
Dave_k Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 Napsán autorem MJSytic Jo jo, nebo bych to moch vyfotit já, a pak bych to poslal a zakroužkoval bys to To by taky šlo. Citovat
Dave_k Odesláno 30. březen 2005 Odesláno 30. březen 2005 Udělal jsem takovej malinkej nákres kde se ty odpory přidávaly. Je to rádio 4030. 4050 se může lišit. Červeně jsou místa kde se přidal odpor. Je napájenej na stávající. Moc se v elektronice nevyznám, jejich označení je 47OR nebo 470R ????? Malinký obdélníčky jsou odpory od výrobce. Snad to pomůže. Citovat
MJSytic Odesláno 1. duben 2005 Autor Odesláno 1. duben 2005 Tak jsem si to wytisk a mrknu na to. Pájet to každopádně nebudu, to dám tomu známýmu, ale hlavní je, že aspoň zhruba víme, kde by to mělo být. Moc děkuju Jinak kámoš má hodně starý rádio (cca rv 94-95) SONY CDX 5270. Měl jsem ho dřív v šáde, a pak jsem mu ho prodal do Feliny. Sice to není žádný dělo, ani RDS to neumí, ale CD-R to vezme a hlavně je celý černý a má tmavě oranžový (popř. zelený) podsvícení, takže do Old406 padne jako pr*el na hrnec A je k tomu ještě Joystick pod wolant. Teď už ho jen ukecat a přesvědčit, aby mi ho prodal z5 Citovat
MJSytic Odesláno 8. duben 2005 Autor Odesláno 8. duben 2005 Tak jsme to uďáááli a ... Sice to hrálo hlasitějc, ale zase to hrozně prskalo Takže jsme to zase odpájeli a nechám to být. Citovat
Dave_k Odesláno 8. duben 2005 Odesláno 8. duben 2005 Ty odpory měly ztlumit kaze?ák ne zesílit radio. Mě to nepraská. Citovat
MJSytic Odesláno 11. duben 2005 Autor Odesláno 11. duben 2005 No mě to hrálo takhle. Rádio = normálka Kazeta = víc nahlas, ale prskání Ale je to fuk, stejně se ta kazeta CD nevyrovná, takže ... Citovat
Guest MilaS Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 Dave_k - já myslel, že to mělo buď ztlumit rádio, aby tak neřvalo,když dojede kazeta, anebo zesílit kaze?ák, aby se to s rádiem vyrovnalo - cos teď napsal nechápu Citovat
Dave_k Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 Nejsem žádnej elektromechanik. Ale podle mě těma odporama co se přidaj na původní tak se to utlumí. Jestli to funguje jináč tak to sorry fakt tomu moc nehovím od toho mám bráchu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.