Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás všetkých klubákov, nakoľko som tu nový a nemám v \" levíkoch\" taký prehľad a skúsenosti, ako väčšina z Vás,tak sa chcem opýtať,mám problém so stieračmi a to taký,že keď ich spustím, tak sú v pohybe a po chvíli zastavia ,ale nie vo vodorovnej polohe akoby mali byť, ale vo zvislej alebo šikmej,málokedy dorazia do správnej polohy,známy mi povedal,že to môže byť zlé nastavené,neviem nevyznám sa;) Ďalšia vec,keď dám pačku nahor, stierače sa spustia, ale keď páčku vrátim do polohy off nevypnú sa, ale stierajú ďalej,pri daždí by som asi pochopil (senzor) ale ináč to valí aj po suchom skle a už ma ide z toho rozdrapiť ,ak má s tým niekto skúsenosť pomôžte čo s tým ináč to asi:bacha,:) dík

Odesláno

Pre Ferry: áno dažďový senzor je, ale či je v poriadku, tak to netuším:-) respektíve, ako by sa to malo správať?? Podľa mňa, keď začne pršať, by sa mali stierače automaticky spustiť či?? ak áno,u mňa nie,musím použíť páčku a vtedy to začína,stierače po chvíli zastavia nie ako by mali, ale buď zvisle alebo šikmo,hlavne za jazdy ked silno prší a mne zastavia rovno pred očami,vtedy ma ide rozdrapiť,vôbec sa s tými stieračmi nedá\"pracovať\" idú stále rovnako pri hocijakom pohybe páčky,

Odesláno

rozebral bych nejdriv moturek steracu a vycistil drahy napajeni a prerusovani a protilehle kontakty lehce napruzil, vetsinou byva problem tam.

Senzor ma fungovat tak, ze po nastartovani je standartne deaktivovan, jeho aktivace se provede tak, ze se prepne packa steracu z polohy 0 do polohy Auto, sterace jednou setrou a tim je potvrzena aktivace, pokud byla packa pred startem v poloze Auto, pak se aktivace dela presunutim nahoru do polohy 1 nebo dolu do polohy 0 a zpet na polohu Auto.

V poloze Auto by senzor na skle mel svitit v jednom okynku silne zelenym nebo oranzovym svetlem, pri pokropeni okynek senzoru vodou nebo prejetim prstem po skle v oblasti okynek senzoru by mely sepnout sterace a setrit tolikrat, dokud nebude sklo v oblasti senzoru opet suche (v pripade dotknuti se skla rukou setrou jednou)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...