Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, mám dotaz. Zjistil jsem, jak jinak čirou náhodou, že zásuvka pod sedadlem řidiče nepřestává s vypnutím baterky fungovat, což dělá jak ta pod šaltpákou tak ta v kufru. Je to normální? Ptám se proto, že se mi vybíjí letos nová baterka, tak mě napadlo jestli to nějak nemůže souviset

díky

Odesláno

Taky mi to takhhle funguje, asi je to v pořádku. Zjistil jsem to cestou na dovolenou, když jsem tam měl zapojenou chladničku. I po hodinové pauze na oběd pořád běžela. Ale v pohodě jsem nastartoval:D

Odesláno

Nevím čemu říkáš vypnutí baterky, ale u mě ta u řadící páky je pod proudem jen se zapnutým klíčkem a ta na sedadle řidiče i ta v kufru je funkční i při vypnutém zapalování a zamčeném autě, měl jsem tam zapnutou ledničku (tři hodiny a nastartoval jsem v pohodě, ale blikali všechny blikače, jako že je baterka málo nabitá) a telefon na dobití. V návodu píšou jen o zásuvce u řadičky a tam se zmiňují, že je v činnosti pouze při zapnutém zapalování a pak píšou o zásuvce ve třetí řadě sedadel a tam nepíšou kdy je v provozu. No nemají to asi kluci francouzský až tak vychytaný ;)

[upravil dne 13/10/11 21:22 od Bigbadjohn]

Odesláno

Jo jo jak to píše Big,tak funguji i přesto ,že auto spadne do economy modu,ale nevím jestli to tak je,ale zastupce ze servisu Citronu mi říkal,že udajně jde v BSI zapnout i ta u řadičky.

Odesláno

Taky tak - zapalovač se vypíná s klíčkem a další dvě jdou pořád .

Podle schématu to odpovídá. Zapalovač má pojistku v BSI a jde přes relé a ty dvě maj pojistku u baterky a pak přímo.:super

[upravil dne 14/10/11 10:04 od jarmyl]

Odesláno

No á tam mám jen dvě, u řidiče nic není. Prý v nových modelech se tam už nedělá. Ale tazadní jede naštěstí furt, nejraději bych kdyby i ta přední takhle jela.

Odesláno

Jasně zapalovač a pak až v pravo vzadu, ale starší modely mají ještě v sedačce řidiče. A tu tam nemám. Fakt se dá v BSI přeprogramovat aby i ta zapalovačová jela pořád, včera bych to zrovna ocenil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...