salmius Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 zdravím, mám dotaz. Zjistil jsem, jak jinak čirou náhodou, že zásuvka pod sedadlem řidiče nepřestává s vypnutím baterky fungovat, což dělá jak ta pod šaltpákou tak ta v kufru. Je to normální? Ptám se proto, že se mi vybíjí letos nová baterka, tak mě napadlo jestli to nějak nemůže souviset díky Citovat
Lionek Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Taky mi to takhhle funguje, asi je to v pořádku. Zjistil jsem to cestou na dovolenou, když jsem tam měl zapojenou chladničku. I po hodinové pauze na oběd pořád běžela. Ale v pohodě jsem nastartoval:D Citovat
marko306 Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Áno je to ok. Zásuvka pod sedačkou ide stále, ostatné dve iba keď je zapnutý kľúčik. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Nevím čemu říkáš vypnutí baterky, ale u mě ta u řadící páky je pod proudem jen se zapnutým klíčkem a ta na sedadle řidiče i ta v kufru je funkční i při vypnutém zapalování a zamčeném autě, měl jsem tam zapnutou ledničku (tři hodiny a nastartoval jsem v pohodě, ale blikali všechny blikače, jako že je baterka málo nabitá) a telefon na dobití. V návodu píšou jen o zásuvce u řadičky a tam se zmiňují, že je v činnosti pouze při zapnutém zapalování a pak píšou o zásuvce ve třetí řadě sedadel a tam nepíšou kdy je v provozu. No nemají to asi kluci francouzský až tak vychytaný [upravil dne 13/10/11 21:22 od Bigbadjohn] Citovat
Milan+ Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Jo jo jak to píše Big,tak funguji i přesto ,že auto spadne do economy modu,ale nevím jestli to tak je,ale zastupce ze servisu Citronu mi říkal,že udajně jde v BSI zapnout i ta u řadičky. Citovat
marko306 Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Sorry za golias nie náhodou VeľkýzlýJano ? Citovat
Tango C8 Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Teda, to jsem ani nevěděl že takhle jsou nastaveny zásuvky . No popravdě ani jsem potom nepátral. Citovat
golias Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Sorry za golias nie náhodou VeľkýzlýJano ? :D:D Citovat
jarmyl Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Taky tak - zapalovač se vypíná s klíčkem a další dvě jdou pořád . Podle schématu to odpovídá. Zapalovač má pojistku v BSI a jde přes relé a ty dvě maj pojistku u baterky a pak přímo. [upravil dne 14/10/11 10:04 od jarmyl] Citovat
MotoMoto Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 No á tam mám jen dvě, u řidiče nic není. Prý v nových modelech se tam už nedělá. Ale tazadní jede naštěstí furt, nejraději bych kdyby i ta přední takhle jela. Citovat
Milan+ Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 Ty tam nemáš zapalovač? Vyndáš ho a máš zasuvku. Citovat
MotoMoto Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Jasně zapalovač a pak až v pravo vzadu, ale starší modely mají ještě v sedačce řidiče. A tu tam nemám. Fakt se dá v BSI přeprogramovat aby i ta zapalovačová jela pořád, včera bych to zrovna ocenil. Citovat
Milan+ Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 To v BSI,to jsem jen slyšel,jestli to tak je nevím,ale ty zasuvky jsou za příplatek při koupi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.