Shad Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Zdravím všechny Potřeboval bych sundat na sw celý zadní stěrač kvůli výměně a jedinný způsob by mě stál něco kolem 400Kč. Musel bych si koupit přípravek na demontáž ramínek stěračů. http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=MTcyNw==&akce=detail&id=61534 Celý stěrač stál 250Kč Nemáte někdo jednoduší a levnější způsob demontáže? Dík moc Citovat
xavier Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 protiponuka http://www.uni-max.cz/stahovak-lozisek-2j-76/d/ alebo si ho od niekoho požičať zadarmo Citovat
Petr V. Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Taky jsem to musel řešit a vůbec jsem si nevěděl rady (povolovače šroubů atd.),pak jsem to vzdal a druhý den jsem jel kolem servisu,kam jezdím servisovat auto a bylo po problému.Kluci to měli hotovo za 20 vteřin i s cestou k autu a se slovy příště to připočteme jsem měl stěrač vyměněn. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 to chceš stahovák hned kupovat??, v servise ti to vymění za pár korun... jde to někdy špatně i s tím stahovákem, ten hliník se s ocelí (hřídelkou) časem speče... [upravil dne 14/10/11 11:50 od ozzy56] Citovat
jirka307 Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 ja jsem ten starý opatrně naříznul a šel dolu dobře:papa Citovat
jirka639 Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 stahuje se to tímto stahovákem, zajed si do jakyhokoliv servisu a sundaj ti to, sterace se davaj i na traktory, takze i tam maj stahovak. a za 20korun na kafe ti to sunda kazdej. foto stahovaku http://www.uni-max.cz/stah-kul-cepu-typ-1/d/ Citovat
Shad Odesláno 22. říjen 2011 Autor Odesláno 22. říjen 2011 Už je to v pohodě.V servisu to bylo za 30 vteřin venku Dík Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 tak to budu řešit taky, rameno stěrače tam už není-zůstala tam jenom kovová část co se nasune na tisícihran . . . včera jsem hledal nějaké Učko v práci a dnes mám hotovo-stahovàk je na světě [upravil dne 16/11/13 20:52 od Gabriel 307] Citovat
ozzy56 Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 napiš pak,jak to s tím Tvým stahovákem šlo, to Učko má vnitřní strany zkosené a to není moc dobré--nestahuje stěrač v ose...,už jsem viděl i origo stahováky zničené a stěrač furt na autě, to přichycení časem tak zatuhne, jako by bylo svařené Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 dám vědět jsem v práci-neni problem to dát do roviny-zbrousit to,ale nechal jsem to schválně aby tam bylo víc materiálu aby to vydrželo a nezničilo se to hned-kdyby to bylo hodně zatuhlé edit:kdyby to bylo na stahování ložiska,dával bych to do roviny na 100% ale počítam,že ten tisícihran bude mít nějaký náběh-že ho bude stačit jenom povolit(ten kroužek-protikus tisícihranu)a pak to stáhnu normálně rukou uvidíme [upravil dne 16/11/13 12:12 od Gabriel 307] Citovat
Guest servisman Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Asi před 2 měsíci jsem demontoval stěrač z Lancie s jedním známým, zprvu jsme drobet něčím nastříkali sprejem na povolení zarezlých součástek pak zkusili podobným přípravkem jako má Gabriel 307 a docela to šlo. Ale měli jsme strach , aby jsme nepoškodili sklo . Citovat
307rg Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 jj, to sklo je najväčšie riziko na to treba dávať bacha, tiež som zvedavý ako to pôjde bez zabrúsenia do roviny, ja som predčasom dával dole malým sťahovákom (požičaným, môj vlastný už je KO) a aj pri maličkom vyosení to malo snahu vyšmyknúť sa, no v tom prípravku to vlastne nemá kam vyskočiť mám rád jednoduché veci, ktoré fungujú, ďakujem za inšpiráciu Citovat
jirka307 Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 kluci proč ten starý stěrač neříznete když chcete dávat nový Citovat
Milhausekkk Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 já to řešil pár pohyby hrubým pilníkem a bylo to hned dole:aut Citovat
Gabriel 307 Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 1.pokus 1:0 pro stěrač(protikus tisícihranu) bez nastříkaní uvolňovače šroubů nebo WD pořád drží -nástřik uvolňovače čekačka cca 1h 2. pokus 2:0 pro stěrač výsledek stejný(Učko se roztahuje-pruží ) -nástřik uvolňovače+technická úprava stahováku bez čekání(uvolňovač měl čas makat počas úpravy stahováku) 3.pokus JSEM VÍTĚZ :P i když podle skóre to tak není ale jsem povedlo se to stáhnout bez větší námahy(chtělo to udělat ten stahovák pevnější od začátku) tady foto upraveného stahováku a poraženého protikusu-čest poraženým edit: nevim proč mi to mobil pořád otáčí až přijedu z práce tak to doma otočím edit2: nekoukejte na estetickou stránku stahováku-až na ten šroub je vyroben z odpadu-co se našlo a bez větší námahy edit3: ohledně vyosení-vůbec nebyl problém,je tam velký náběh tisícihranu-šlo o to jen to \"utrhnout\" [upravil dne 17/11/13 19:17 od Gabriel 307] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 doufám,že zítra nebo v úterý dorazí komplet nové rameno včetně stěrače-lišty tak už jenom očistit a namazat a šup tam s novým stěračem Citovat
Milhausekkk Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 ten stahovák je super...... ale já měl stejný výsledek = starý stěrač, ktérý nechtěl dolů, sundaný dole za pár vteřin.... je to z hliníku takže to šlo rozpilovat jako máslo:aut Ale to Tvé je super hejblátko Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.