Radek Hurvajz Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 NJo tak ted už ji mam. Mě bylo jasný že nebude zelená, ale takhle divně zašitá Citovat
vendelinek Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 a já to zase dělal špatně zase sem přibral Citovat
wooody Odesláno 15. říjen 2011 Autor Odesláno 15. říjen 2011 kdo mi to postaví? http://www.aumojekoule.eu/videa/nejnovejsi/detail/10852/?ref=nf a tady je návod http://www.mcuhobby.cz/2010/01/propeller-clock-rotacni-led-displej/ [upravil dne 15/10/11 18:18 od wooody] Citovat
vendelinek Odesláno 15. říjen 2011 Odesláno 15. říjen 2011 pěkný hodiny:super,ale doma bych je nechtěl,dělaj docela rámus:D Citovat
wooody Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 Zastavi auto pri lese a vybehne z neho vodič. Začne močiť z cesty do krovia. Zrazu sa ozve: - Kurva, neštite mi na chrbát! - Preboha, hovorte slušne, mám v aute dámu! - A čo si myslíte, že ja tu j*bem s ježkom? Starému dědovi nakecají, že když bude jíst hodně chleba, že se mu ještě postaví. * Děda přijde do obchodu a říká:\"Prosím tři chleby!\" Prodavačka na to:\"To je pro Vás, dědo ??\" \"Ano!\" \"Vždyť Vám ztvrdne!!\" \"Kurva, tak je to pravda!? Dejte mi jich pět!!! Přijde zaměstnanec za šéfem a říká: \"Pokud mi nepřidáte, řeknu ostatním, že jste mi přidal...\" Žena hovorí: Idem na WC a pozerám, na zemi leží 1000 korún. Zohnem sa, že ich zodvihnem a zrazu cítim, že si ich zarábam Manžel príchádza domov s pochmúrnou náladou. Kabát odhadzuje do kúta, svoju manželku ani nepozdraví, večeru jí s nechuťou. Jeho žena mu chce zlepšiť náladu, pritúli sa k nemu a zašepká: -Drahý, som tehotná. -Aj ty? Citovat
wooody Odesláno 16. říjen 2011 Autor Odesláno 16. říjen 2011 U gynekologa: Doktor říká:“ ženská, Vy musíte být v posteli pěkný dřevo. Myslel jsem , že máte filcky, a on je to kůrovec! Fotbalisté Slavie navštívili včera dětský domov. \"Bylo smutné vidět ty bezduché tváře bez špetky naděje,\" komentoval situaci šestiletý Dežo. Spustí se závory a vozíčkář uvázne na kolejích. Ze zatáčky se vyřítí rychlík a vozíčkář začne vyřvávat: \"Závoráří, závoráří ...\" Nic ... tak znova: \"Závoráří, závoráří ...\" Zase nic. Když je vlak tak 50m daleko, vystrčí závorář nos ze své boudy a znuděně se ptá: \"To je křiku, co je?\" A vozíčkář na to: \"Sleduj tu pecku.\" Citovat
jirka639 Odesláno 16. říjen 2011 Odesláno 16. říjen 2011 1) Otvor si Google ..... 2) napíš: mov0001.swf 3) ..... klikni na prvý odkaz... ty woe cekal jsem hodne, ale stejne sem se praskl o skrin a manzelka vylila hrnek s cajem, kdyz se lekla me. Citovat
wooody Odesláno 17. říjen 2011 Autor Odesláno 17. říjen 2011 Úspěch ve 4 letech je .…..že pleny zůstanou suché. Úspěch ve 12 letech je ....že máš přátele vrstevníky. Úspěch v 18 letech je ..….že máš řidičský průkaz Úspěch ve 20 letech je ....že žiješ pohlavním životem Úspěch ve 30 letech je ....že máš peníze Úspěch ve 40 letech je ....že máš peníze Úspěch v 50 letech je ..….že máš peníze Úspěch v 60 letech je ..….že žiješ pohlavním životem Úspěch v 70 letech je ..….že máš řidičský průkaz Úspěch v 80 letech je ..….že máš přátele vrstevníky Úspěch v 90 letech je ..….že pleny zůstanou suché Citovat
FrantaCV Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 1) Otvor si Google ..... 2) napíš: mov0001.swf 3) ..... klikni na prvý odkaz... Naštěstí jsem měl stažený zvuk abych nerušil mámu u televize, ale to je je teda \"PECKA\":D Taky tady něco mám i se zvukem ale bez kolapsu Asi to sem tak úplně nepatří, ale je to paráda jak se podařilo obrazově vyjádřit naše dějiny od stavby přes husitské války, dobu, temna, okupaci nacisty, start první rakety do vesmíru až po dnešek. Klobouk dolů před programátory. [upravil dne 17/10/11 17:33 od FrantaCV] Citovat
vendelinek Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 ježiš,nekecej,ty si jí fakt nenašel,jo:D:D Citovat
FrantaCV Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 Je tam všechno možný jen kočka ne. Nebo jo??? Citovat
vendelinek Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 žiš,ste všichni slepí je tam taková malá šipečka jako nápověda:D původně sem to měl připravený pro Radka jako nápovědu:D:D [upravil dne 17.10.2011 18:45 od vendi.stejskal] Citovat
FrantaCV Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 Vendi - jsem asi oprvadu slepej nevidím ani tu \"Malou šipečku\" - Možná to bude tím třetím \"Gambáčem\":D Citovat
AnotherOne Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 Mačku som našiel, ale tú šípku nie a nie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.