tova Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 Ahoj, mam problem se 407SW 2.0 HDI 100kW FAP (vf36erhrh21476377). Zacnu hodne z daleka - cca pred rokem mi praskla hadice od turba. Turbo bylo jasne slyset, sycelo to od motoru jak had, ale jelo to desne zdechle. Hadice vymenena a pul roku ok. Pak jsem byl v servisu uplne s necim jinym, odjel domu cca 10km a pri prejezdu male nerovnosti mi asi uplne vypadla hadice turba (aspon to tvrdili v servisu kam se m se vratil). Neslysel jsem zadneho hada, spise to vic rvalo (trosku jako upadeny vyfuk) no a vykon naprosto katastrofalni (sem se sotva do servisu doplazil). Opraveno behem 5ti minut, vse ok. Pred 4mi mesici hlaska o nedostatku aditiv ve FAPu, bylo to na ceste do Chorvatska, takze ignorace cca 2,5 plne nadrze nafty, pak bez problemu dolito v servisu. Auto stalo asi 14 dni (coz je jinak vyjimecne a jezdi skoro kazdy den). Od te doby spatne funguje turbo nebo neco takoveho: Kdyz rano vyjizdim a jsem mirnej, neslapu s plynovym pedalem az na podlahu, ale pridavam zvolna, turbo funguje klidne celej den (ale nikdy to nehrotim za 2500 otacek, vse jen zvolna). Kdyz na to slapnu (nejcasteji na 3ku ci 4ku) a potrebuju auto rozhybat trosku svizneji, turbo zhasne a od te doby jsem zavodni slimak (s asi vetsi spotrebou nez jsem zvykly). Nejezdim dlouhe trasy a tak nevim, jestli se turbo zase chytne i behem jizdy, kazdopadne druhy den turbo zase funguje, ale zase jen do doby nez auto trosku potrapim a popozenu nejak vic nez se mu libi. Neobjevuje se zadna varovna hlaska (coz je teda dost divne, kdyz me to auto jinak buzeruje uplne za vsechno), normalne to startuje, neni slyset zadny zvlastni zvuk, ba dokonce je mozna motor tissi (coz je ale relativni, pac ho musim daleko vic vytacet abych se vubec pohnul do kopce, takze nakonec stejne rve). Ma nekdo tip co s tim je? Mam hned brecet a setrit na nove turbo? Diky za jakekoliv nakopnuti. T. Citovat
straki007 Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 Tak dalo praci si to precist ale poradim spis na diagnostiku. Tohle nemusi byt turbo... Citovat
MilanF1 Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 Zajel bych na dia ... myslím, že auto nejde točit do vyšších otáček, asi budeš v nouzovém režimu ... PS: když takto neporadí straki, řešil bych to primárně diagnostikou. Citovat
tova Odesláno 12. říjen 2011 Autor Odesláno 12. říjen 2011 Ahoj, panove diky za tip. Je pro me malym povzbuzenim, ze by to nemuselo byt nove turbo. Jinak motor jde vytocit kam az chci, jen jeho vykon se jaksi nedostavuje a je to line (naprosto ojektivne kopec driv jezdeny na 4-5 dnes jezdim na 3 v otackach jak svina). Taky je vzdy znatelne citit moment, kdy turbo prestava pracovat. Pokud jde o nouzovy rezim, pak me na nej ale nic neupozornuje. T. Citovat
straki007 Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 Ne ne. Tohle nouze neni. Nouze je motor do 2800RPM. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.