Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute práve som kúpila pugeot 206 sw ma to 115 000 km r.v. 2005, neviete mi poradiť či už treba meniť rozvody ? Vela ludi píše,že stačí pri 24 tis. km nie je to nejako vela? nechcem aby som kupovala novy motor

[upravil dne 11-10-11 20:04 od Přema]

Odesláno

ono 115 tisíc na tachometru nemusí bejt 115 tisíc v reálu :)

Ja je měnil při 100 tis (koupe 90) a ted na SWcku mam 95 tis a ve 100 to taky planuju :)

Jistota je jistota :) a zas ty rozvody nejsou tak drahý :) pak to bejvá horší

Odesláno

Orientačně se dá kouknout na řemen a pokud je už rozpraskaný tak není moc co řešit. Každopádně se dají rozvody koupit za poměrně rozumné peníze a spousta lidí je mění v autě jen jednou, takže proč to neudělat včas ;)

Odesláno

Pri jazdenom aute vždy meniť rozvody. Ako už bolo vyššie písané, tak km nikdy nie sú 100 percentné a ak by aj boli ktovie ako a kde jazdil predchádzajúci majiteľ (dlhé alebo krátke trasy a mesto alebo diaľnice) krátke trasy a mesto ničia auto najviac.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Keď som mal 206-tku (1,4e 55kw), menil som pri 115.000, auto malo vtedy 7,5 roka a odišla mi vodná pumpa. Tak som dal vymeniť aj rozvody. Najlepšie ak máš servisnú - tam to presne píšu. Ale pokiaľ viem, sú tam len kilometre a roky asi nie.

• O 3 měsíce později...
Guest Malinkej88
Odesláno

poraďte, kdy mám udělat rozvody u 1,4 hdi, nevím jak to zjistit, díky

Guest Malinkej88
Odesláno

2 JuloI: a podle jaké knihy?

a co takhle podle vinka, neporadil by někdo?

Odesláno
2 JuloI: a podle jaké knihy?

a co takhle podle vinka, neporadil by někdo?

A co chceš ještě poradit? Že se rozvody mění po 240 tis? Ano mění se po 240 tis. Pokud je auto z bazaru a na tachometru těsně pod 150 tis tak se mění hned ;)

Guest Malinkej88
Odesláno

Koblihu69 díky, ano chtěl jsem ujistit, protože mě to přišlo opravdu hodně, tak mě to jenom těší. Kupoval jsem to jako nové, takže km sedí:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...