Guest Lubk0 Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 To musel byt velmi zaujimavy operator, resp. v čechach mate ine mravy ... U jedneho operatora na predajne som tu na SK dakedy pracoval, takisto mam x znamych u dalsich 2 operatorov. U kazdeho to je rovnake, pokial servis nepotvrdi, nemohli sme mi, ako predajcovia ci veduci predajni, nic urobit. Aj ked mal telefon 3krat rovnaku zavadu, telefon sa mohol menit az ked servis zavadu potvrdil ... Takisto u operatorov su nejake smernice, tj ten telefon, ktory ti dali novy, musel byt na sklade, a museli ho odpisat, aby im nechybal, a teda neviem si predstavit ako ho odpisali - myslim ze na zaklade posudku predajcu to nejde ... Reps. mozna si mnel stesti na nejakeho novacka, co nevedel, co spravil, a mal s toho este problem Myslim, ze pravidlo to urcite nebude ... Citovat
mr.SM Odesláno 13. říjen 2011 Odesláno 13. říjen 2011 Na toto je dobre si nastudovat obcansky zakonik, i spotrebitelsky atd..., taky se mi nestalo nikdy ze bych neco nevyreklamoval ke sve spokojenosti... Koukni treba sem: http://business.center.cz/business/pravo/zakony/obcanzak/cast8h2.aspx : od § 619 az po § 627, ve tvem pripade se jedna o § 622 odst.2... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Tak telefon jsem včera dostal zpět s tím že je nová systémová deska a nahrán nejnovější soft.Zatím vše v pořádku.Jen se divim že ho rovnou nevymněnili celej... Citovat
marko306 Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Toto spravili aj mne na Nokii asi 5-6 rokov dozadu. Uznali mi jednu reklamačku a dve nie. Telefón som nosil priamo do predajne Nokia. Na tretí krát mi pravdepodobne vymenili črevá telefónu (nesedelo číslo pod čiarovým kódom) a pôvodný mi zostal, len zadný a predný krit. Šiel so priamo do T-mobile a predniesol som im sťažnosť čo sa mi stalo a čuduj sa svete hneď mi vymenili telefón za nový. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 25. říjen 2015 Odesláno 25. říjen 2015 A jsem tu znova pro radu. Rád bych dal smějícího se smajlíka ale už mi to nepřijde úsměvné. Na jaře jsme zakoupil mobilní telefon. Po cca dvou měsících jsem ho reklamoval pro bílé skvrny na displeji viditelné hlavně na bílé obrazovce. Po měsíci mi přišel telefon s novým displejem a vše OK Po měsíci znova reklamace na tu samou chybu. Znova se udělali fleky + jsem nahlásil špatnej ukazatel bateri (plná plná a najednou off) + pulhodinové čekání na GPS. Den před koncem lhůty jsem pro telefon dojel a byl vyměněn za "novej" Novej ale celej nebyl, jelikož minimálně baterka a zadní kryt byl můj starej. Telefon jsem převzal a jel domu. Doma jsem dal googleplay a na přihlašovací obrazovce (šedivá) jsem zjisil pruhy přes displej které jsou vidět jen na tmavší obrazovce) Telefon jsem ten den znovu odvezl k reklamaci a už je to pomalu měsíc a stále ani vyjádření. Už od druhé reklamace žádám v protokolu vrácení pěněz. O co mi jde? Jde o to, že je mi tvrzeno že po druhé reklamaci jsem dostal nový kus a teď musim zas vydržet tři reklamace aby mi byli vráceny peníze. Mám ale na ty telefony štěstí :/ Ať hledám tak nemohu nikde najít zda je to s tim novým kusem pravda, že musim opravdu znovu třikrát. Navíc jsem nedostal kompletní nové balení. Vůbec nevim jak se mám zachovat až si půjdu znovu pro opravený nebo "nový" telefon. Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. říjen 2015 Odesláno 25. říjen 2015 Imei telefonu je jiné nez na zarucaku? resp je stejne jako v kupni smlouve? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. říjen 2015 Odesláno 25. říjen 2015 v protokolu by melo byt uvedeneno proc ma telefon nove IMEI - ale jelikoz mas zadni kryt a baterii urcite puvodni jedna se jen o opravu puvodniho kusu ne ?reklamace a vraceni penez by melo byt uznano Citovat
MotoMoto Odesláno 25. říjen 2015 Odesláno 25. říjen 2015 Opakované závady vedou logicky ke ztrátě důvěry a proto není důvod čekat na tři další reklamace. Ale má to další aspekty. V prvních 6 měsících od datumu koupě jsou trochu jiná pravidla a nevím zda se do toho vejdeš? Ale i tak, oprava výměnou za jiný kus není výměna za nový přístroj. Pokud by to měl být nový přístroj, tak musí být kompletní s novým záručním listem a příslušenstvím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.