Guest Chozeluizskuner Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 V červenci přítelkyně dostala nabídku ke stávajícímu paušálu si vzít za 1kč telefon Galaxy mini (http://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-s5570-galaxy-mini/) Požívala ho necelej tejden a během té doby se pořád sám od sebe restartovával.cca 3-6x za den.I když byla full baterka,při hovorech,jen tak když ležel na stole,při nabíjení.Tak jsme ho šli reklamovat.Po měsíci mi byl telefon vrácen s tim že byl přehranej soft a udělaný všelijaký testy..Ten den se dvakrát restartoval tak jsem šel po třech dnech znovu.Telefon byl vrácen po měsíci s tím že nebyli schledány závady a to mi napsali i do záručáku.Může to prý dělat paměťová karta.Tak jsem ozkoušel 3 micro sd karty a 2sim karty a pořád stejná básnička.Takže třetí reklamace a konečně si vzali i nabíječku. Chci se zeptat jestli nevíte jak je to s reklamacema kdy uvedou do záručáku že nebyla závada schledána.Nevěřím že ten telefon zpraví,Tudíž budu požadovat výměnu. přijde mi že si tam ze mě už dělaji srandu.Kdyby si jeden ten technik vzal ten telefon k sobě a dal si tam svojí sim kartu tak už dávno o závadě věděj. Citovat
Qcko Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Ked ho tam zanesies 3x s tou istou zavadou, tak ti musia dat novy (vratit peniaze, aj ked pri pausale to je asi jedno). Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Když ho zanesu potřetí? nebo až po třetí reklamaci...? Ještě se bojim že se budou ohánět tím rezítkem \"závada neschledána\" přitom závada stále pokračuje Citovat
koblih69 Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Měl jsi alespoň zaznamenat do protokolu, že s řešením nesouhlasíš. Dál je důležité mít v protokolech ( byť neuznanou ) vždy stejnou závadu. Tedy do reklamačního listu dávat stejnou větu. Jeslti zlobí karta není tvoje věc, pokud tě někdo neupozornil, že musíš používat jen konkrétní typ a značku tak to není tvůj problém. Opakuj reklamace, dokud nebude vyřízeno k tvé spokojenosti. Citovat
Qcko Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Presne tak, ty proste reklamuj tu istu zavadu dokola, zo zakona ti potom vyplyvaju jasne naroky ktore nemoze operator ani nikto obchadzat... nejake blbe kecy s kartou maju prichystane pre stare babky, ktore potom budu zit s telefonom ktory sa restartuje, ale nadavat budu na kartu, kruta realita v dnesnej dobe Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Uvádím furt tu samo závadu.Jen když mi tam dali to razítko tak tam zrovna byla přítelkyně vyzvednout.Zatím to řeším opakováním reklamací ale to nejde do nekonečna.Uvidím co mi řeknou ted.Jen mě zajímalo na co mám nárok.Nechci vrátit peníze jen novej telefon Citovat
h4wk3y Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 po treti reklamaci pri stejne zavade (tedy tam doneses telefon jakoby napoctvrte), oni to poslou do servisu, ten posle vyjadreni a ty pak muzes zadat penize zpet.... Pozor, musis oznamit predem, ze zadas zpet penize/ci vymenu komplet telefonni jednotky a nechces telefon opravovat!!! Jedna neuznana reklamace znamena, ze tam budes muset reklamovat o jeden pokus navic... Nevim u koho to reklamujes, ale ja treba v O2 uz vymenil dost telefonu (vsichni znami mi nosej telefony na reklamace, pac v tom umim chodit ), vetsinou nedelaji zadne problemy... Jen treba kdyz ti neco rekne prodejce, co se ti nezda, tak mu rekni at ti to napise na papir a podepise s razitkem prodejny, kdyz nebude chtit, nech si zavolat vedouciho prodejny, rekni mu, co ti dany zamestnanec rikal, ale ze ti to nechce podepsat na papire, ze jestli si za svym slovem nestoji..... Pak budou radi, ze ti daji novy telefon ... Casto totiz na kazde prodejne rika kazdy neco jineho a do tretice na lince operatora rikaji jeste uplne neco jineho... A to ze neco rikal Franta z prodejny na Perlovce ti je na nic, kdyz to nemas na papire... [upravil dne 11/10/11 09:18 od h4wk3y] Citovat
Vítek1 Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 ovsem pokud se zavada neprokáže tak je to jako by reklamace neprobehla a jeste ti muzou nauctovat nejake vydaje. Ja reklamace resim z obou stran a kdyz vidim s cim lidi chodi jako reklamace tak se nedivim nicemu. Citovat
wooody Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 aory za , ale z vítkova přípěvku jsem si vzpomenul na to když sem ještě dělal ve škodovce tak přijel strejda s oktávkou rklamovat destičky že sou sjetý uuž v záruce po 20 měsících za 60 ttis. km :D:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 ničeho se neboj,kdysi sem řešil taky takovoudle reklamaci,normálně jim ho dones zpátky že ho nechceš a že chceš výměnu za jiný ten samý ,ALE BACHA ,napiš si jeho id číslo aby tě nevochcali(aby si poznal jestli je to opravdu jinej novej telefon),pohrabali by se v tom a zase by ti vrátili ten samej a doví jak dlouho bys na to čekal,prostě nejde a pořád ta samá oprava,chci jinej novej na výměnu a basta,a bud tvrdej nedej se:) Citovat
NicolasB Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Posílají to na opravu do společnosti Britex? Citovat
vendelinek Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 jo,posílaji to prič,ale konkretně kam to už nevim:) Citovat
NicolasB Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 No předpokládám že to posílají do britexu je to totiž orig servis samsungu(bohužel). Nečekej že ti telefon opraví, ta společnost je další černou skvnou na telefonech Samsung, neumí nic opravit a komunikace s nima je ještě horší. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 NicolasB: Přesně tam to posílaji.. h4wk3y: Je to u o2.Chodim do toho krámu kde sme si ten telefon vzali.Můžu i jinam do o2? než do toho odkad je telefon? Já už jim tam nesl dvakrát komplet balení že chci jinej a nic.Vždy jen telefon,Teď už i nebíječku si vzal. Citovat
h4wk3y Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 muzes do kterekoliv O2 prodejny... nos si sebou vsechny protokoly a porad to chtej vymenit kus za kus a jednou to vyjde Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 vem krabici komplet veci s telefonem , řekni že telefon se seka , že jde špatně mačkat tlačítko fotaku, že se blbe nabiji , jednou jo jednou ne , ze ti kolisa signal . pokud telefon vykazu je do pulroku od koupi vice jak 4 zavady vrati ti penize okamžite na prodejne nebo vymeni pristroj za jiny stejny, to je na tobe. praktikuju uz 6 let u konkurencni spolecnosti Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 Pokud telefon vykazuje do pulroku od koupi vice jak 4 PROKÁZANÉ zavady;) Nakecat jim muže cokoliv, stejně to pošlou do servisu, pokud se to prokaže tak potom jo. Dobrý je to poslat do servisu a pak tam zavolat a promluvit si s technikem kterej na tom dělá, přesně mu popsat zavadu a poprosit ho aby telefon použival, pouhym testem na to nepřijdou. Citovat
NicolasB Odesláno 11. říjen 2011 Odesláno 11. říjen 2011 A hlavně se s technikem nedomluví, u nich platí heslo náš zákazník, naše noční můra. Do britexu volejte pouze v případě že máte potřebu se pohádat. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. říjen 2011 Odesláno 12. říjen 2011 Pe.tr, to sa moze podla mna stat na nejakej predajne, kde je maloobchod, ale u operatora kde je to akciovka urcite predajca nevyda novy telefon bez toho, aby servis chyby potvrdil ... Inak samozrejme narok na vymenu mas az po 3 uznanych reklamaciach ... Pokial ti aj tuto vratia, ako neopodstatnenu, tak mas proste smolu, a mas len 1 reklamaciu zapocitanu ... Potom by som to pisal otvorenym listom na spolocnost, s tym ze mas u znalca overeny posudek, ze telefon pred odeslanim na 3 tiu reklamaciu vykazoval tieto chyby, a ze to nebolo opravene, a dal by som im moznost vymeny za novy kus telefonu ... Takisto by som spomenul medializacia tejto veci, a myslim, ze ty bude vyhovene Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.