Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mozem dat do mojej 407 tuto nemrznucu neviem co tam bolo lebo ked mi odisiel ventilator tak po vyvreti vody som dal len destilov Starline Antifreze K11 modra

[upravil dne 10/10/11 13:24 od Vlado222]

[file]83488[/file]

[upravil dne 10/10/11 13:27 od Vlado222]

[upravil dne 10/10/11 15:10 od Vlado222]

post-36379-14109620152319_thumb.jpg

Odesláno

Nemrznúcu kvapalinu som kupoval v Origo servise pre prípadné doliatie ak by bolo potrebné. Normálne mi načapovali do 1,5L plastovej fľaše (majú ju v sudoch) cenu si už nepamätám ale nebola to drahá záležitosť. Do budúcna s ňou nebudeš mať problém ani náklady, nakoľko sa nemení pokiaľ vyhovuje bod tuhnutia.

[upravil dne 10/10/11 22:15 od Judes]

Odesláno

nemrznucu neni dovod menit pokial splna bod mrazu. V servise sa predava zmes ktora sa neriedi a do systemu sa leje tak ako je cize neriedena.

Predpisana je Procor TM 108, Revkogel 2000 alebo Glysantin G33. Neviem ktora automobilka tam leje tieto sajrajty ale nemozu sa miesat medzi

sebou ako je napriklad G11 atd...

Takze neexperimentuj a nalej tam to co patri...

Odesláno

No ja myslim ze ta hadica na chladici dole asi v strede dat dole chladiacu vypustit a este je vraj dobre do expanznej nadrze fuknut aby si vytlacil co najviac vody zo sistemu a mozes sistem preplachnut destilovanov vododv a naspet hadicu a nalejes chladiacu myslim ze tam vojde 5 l ale nie som si isty a vraj sa to nemusi odvzdusnit ked sa zohreje voda tak len povolis uzaver na nadrzke ale bacha na obarenie

[upravil dne 12/10/11 14:32 od Vlado222]

Odesláno

Tak jsem navstivil Pezot s touto otazkou jak, kolik litru, zaplatil jsem a hura domu. Koupil jsem 8 litru origo naplne za cca.730 kc. Odpojil jsem spodni hadici u chladice a cekal az to pekne vsechno odplave do Hamburku. Podle me vyteklo vse, ale po doliti a odvzdusneni plus opetovne doliti to vyslo na cca 4.5 litru.

Stala se nekde chyba?

Odesláno

Zeptám se jakou má barvu ta nemrzka z Peugeota?Potřebuju něco na dolití,ale červená to nebude-předpokládám modrá G48 velvana??-může tam jít?

Odesláno
Zeptám se jakou má barvu ta nemrzka z Peugeota?Potřebuju něco na dolití,ale červená to nebude-předpokládám modrá G48 velvana??-může tam jít?

Barva je modra a litr vyjde na cca.90 kc, neredi se a je do -37. Co se tyce ostatnich produktu, vsude jsem cetl jen o teto predepsane kapaline

Odesláno

Není do francouzskejch vozů originál žlutá?

Je v podstatě jedno jaká tam je barva, ale rozhodně nemíchat radši.

Odesláno

kirkiz ani by som nepovedal že je jedno aká to je farba, však tou farbou sa od seba ľahšie rozoznávajú a tým určujú pre ktorý typ chladiacej sústavy sa používajú. A miešať by sa 100% nemali.

[upravil dne 15/10/11 21:32 od Judes]

Odesláno

Zdar. Mam dotaz. Z nadrzky mi mizne klapiaca kvapalina (zatial som neprisiel na to kde), ale neni to tak hrozne - dolievam tak 2dl za par mesiacov. Teraz tam mam destilovanu vodu ale na zimu som chcel dat nemrznucu zmes.

Mozem ju postupne dolievat k tej destilovanej vode? Moze sa riedit s vodou? Tu v UK su neni zimy nejak chladne. Za 3 roky si pamatam najnizsiu teplotu okolo -10 stupnov cez noc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...