Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

SERVO ŘÍZENÍ

Recommended Posts

Odesláno

Dokázal by mi někdo poradit? Zhruba před týdnem mi začalo jít těžko servořízení, dokonce včera se mi nechtěl vracet volant, když vyjíždím

ze zatáčky. Když jedu rovně tak +- 10 st. vlevo-v pravo jde volant lechce, potom musím překonat odpor.Zpátky ho musím tahat.

Děkuji za každou radu.

P.S:Oleje je dost!

Odesláno

A máš servo s proměnlivým účinkem, nebo bez? Pokud by jsi měl to s tím regulátorem, tak by chyba mohla být v něm. Mám s tím dost zkušeností. Zatím to vždycky vyřešilo vyčištění čidla otáček kol.

Odesláno

Prosím Tě jak poznám servo s proměnlivým účinkem a kde hledat čidlo otáček kol? Mám rok 91 SRDT. Mám to půl roku a ještě se v tom moc neorientuji. Díky:papa

Odesláno

no asi to nesouvisí, ale jednou mi vynechávalo servo a zjistil jsem, že neni pořádně dotašená jedna hadička... tak jsem jí dotách a od tý doby 100% funkčnost... takže i to zkus třeba zkontrolovat.

Odesláno

Dík za radu. Vypadá to na ložisko nad tlumičem, je zřejmě přidřené a je to cítit na servu.:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak stejný problém jsem měl na svém leošku a bylo to zavzdušněné. Odvzdušnil jsem to podle návodu na 405ku a dneska v pohodě :-)))))

Odesláno
Napsán autorem Jaryn

Tak stejný problém jsem měl na svém leošku a bylo to zavzdušněné. Odvzdušnil jsem to podle návodu na 405ku a dneska v pohodě :-)))))

Jaký je postup? Mám tam někde vzduch a prdí mi to.

Odesláno

No, je to jednoduché, ale chce to trošku času a síy. Dobré by bylo, kdybyste ne to byli dva.

1) otevřeš tu nádržku s olejem a budeš otáčet s volantem při vypnutém motoru. Hezky ze strany na stranu, od dorazu k dorazu. Hlavně rovnoměrně. Kolega by měl vidět, jak z oleje uniká vzduch (bubliny)

2) Až přestanou jít bubliny, tak provedeš stejnou operaci, ale při nastartovaném motoru. Měly by ty bubliny unikat taky. Takže až tam nebudou, tak je hotovo a nezapomeň dolít olej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...